FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan s-a săturat de fiţele lui Nilă » Mihai Costea e pe făraş!

Mihai Costea, care în mai va împlini 24 de ani, e abia pe locul 14 între stelişti în topul notelor GSP pentru prestaţiile din acest sezon
Mihai Costea, care în mai va împlini 24 de ani, e abia pe locul 14 între stelişti în topul notelor GSP pentru prestaţiile din acest sezon

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 19:14

Dacă Florin a fost ieri căpitan în amicalul cu Farul şi a avut o evoluţie foarte bună, fratele său a stat pe banca de rezerve mai bine de 70 de minute, după care a intrat şi a dezamăgit din nou.

Campionatul începe duminică pentru Steaua, însă startul returului îl scoate deja în decor pe unul dintre oamenii de bază din trupa roş-albaştrilor din prima parte a sezonului. Mihai Costea nu se mai află în graţiile staff-ului tehnic, mai ales din cauza atitudinii lui sfidătoare la adresa colegilor lui, dar şi la adresa antrenorilor.

Tocmai pentru că nu mai vede în Mihai Costea o soluţie pentru primul "11" în retur, Ilie Stan a decis şi ieri să-l marginalizeze la amicalul cu Farul. Nu numai că nu a fost inclus în echipa de start, din care oricum lipseau jumătate dintre titulari, aceştia fiind plecaţi la echipa naţională, dar a fost folosit cele mai puţine minute dintre jucătorii importanţi din lot.

Costea junior a stat pe bancă pînă după minutul 70, cînd a fost introdus în locul fratelui său. Deşi a bifat puţine momente pe gazon, Costea a reuşit şi ieri să-şi enerveze antrenorii la două faze. La prima a preferat să joace cu călcîiul, irosind o minge, iar la a doua a fost individualist şi a preferat să tragă la poartă, în loc să-i paseze lui Nikolici, care se afla într-o poziţie perfectă.

Singurul atacant fără gol în 2012
Mihai Costea a bifat deja o contraperformanţă în acest an. E singurul atacant din lotul Stelei care nu a reuşit să înscrie în meciurile pe care roş-albaştrii le-au disputat. Steaua a bifat nu mai puţin de 10 jocuri, amicale şi oficiale, iar Costea n-a marcat deloc.

La Mioveni nu va juca
Mihai Costea nu va apărea deloc în primul meci de campionat pe care Steaua îl va susţine în acest an, duminică, în deplasare cu CS Mioveni. Costea cel mic va fi suspendat din cauza celor 4 cartonaşe galbene din tur, ultimul încasat cu Voinţa Sibiu, în ultima etapă din 2011. Două dintre cele 4 avertismente au fost luate pentru că şi-a scos tricoul după ce marcase.

Şi Gigi îl ia la mişto
Deşi patronul Stelei a fost cel care l-a apărat şi l-a lăudat mai mereu pe Mihai Costea, şi el şi-a pierdut încrederea în atacantul său. Motivul îl constituie relaţia pe care Costea cel mic o are cu Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos de la un Show Păcătos. "Ar fi culmea culmilor să-mi ceară Mihai Costea să-i fiu naş la nunta lui cu Crudu! Asta ar fi cea mai tare fază. Numai să îndrăznească!", a spus Becali.

"Dacă Mihai Costea nu va înţelege că trebuie să se adapteze la spiritul Stelei, atunci se va elimina singur" (Ilie Stan, în decembrie 2011)

82 de zile au trecut de la ultimul gol marcat de Mihai Costea, la egalul cu CFR (1-1), din decembrie 2011

85 la sută din meciurile disputate de Mihai Costea în prima jumătate a sezonului, adică 21 din 25, au fost bifate ca titular

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
tzii
tzii  •  01 Martie 2012, 15:39

nu pot sa nu remarc cum s-au gasit ei...crudu si nila...2 prosti ca doua picaturi

werdy
werdy  •  01 Martie 2012, 15:12

Si prostu asta si malacul de tatarusanu , doi munti ai nesimtirii ..................

statham_j
statham_j  •  01 Martie 2012, 13:22

tantalailor, aveti aceleasi surse care v-au recomandat si articolul pe care l-ati sters dupa ce v-am spus ca sunteti prosti? ala care spunea ca Stan a vrut sa-i duca pe jucatori la delfinariu la Constanta, dar nu au vrut M Costea si Tanase? panaramelor, cand v-am spus ca Tanase era la nationala, ati scos articolul......halal jurnalisti

Vezi toate comentariile (17)
Comentează