FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU

Ilie Stan vrea să-l scoată pe M. Costea din lotul pentru meciul cu Voinţa Sibiu!

Mihai Costea va avea parte de o mare umilinţă la meciul cu Voinţa Sibiu
Mihai Costea va avea parte de o mare umilinţă la meciul cu Voinţa Sibiu

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 23:54

La Steaua nu e deloc linişte, chiar dacă echipa a reuşit să se califice în primăvara europeană după o pauză de 5 ani. Motivul scandalului poartă acelaşi nume ca în ultimele săptămîni: Costea. De această dată Mihai, mezinul familiei Costea.

Chiar dacă Rusescu e suspendat, Stan nu are de gînd să-l folosească pe fratele cel mic din cauza atitudinii sfidătoare pe care a avut-o la adresa colegilor după meciul cu AEK Larnaca.

Ilie Stan vrea să ia o decizie extrem de dură. Să-l scoată din lot pentru ultimul meci oficial din 2011, cel cu Voinţa Sibiu, de luni seară, transmis de Antena 1 şi GSP TV de la 20:30. Intenţia antrenorului vine după ce Mihai Costea şi-a sfidat colegii şi antrenorii şi la finalul partidei cu AEK Larnaca, la fel cum se întîmplase şi după succesul cu Dinamo.

Colegii în vestiar: "Băi figurantule, unde te crezi aici?!"
Mihai Costea, care a rămas rezervă neutilizată cu ciprioţii, a refuzat să se bucure alături de coechipieri în ciuda insistenţelor antrenorului. Gestul atacantului a provocat indignarea jucătorilor, care în vestiar au fost la un pas să explodeze: "Băi figurantule, unde te crezi tu aici?! Faci numai ce vrei?". Mihai Costea a refuzat apoi să urce în autocar şi să meargă în Piaţa Universităţii ca să se bucure alături de fani!

Niciodată n-a fost lăsat pe dinafară
Tocmai din cauza acestei atitudini, în ciuda faptului că nu va putea conta pe cuplul Nikolici - Rusescu, ultimul fiind suspendat, Ilie Stan vrea să-i dea o lecţie lui Mihai Costea şi să-l pedepsească neincluzîndu-l în lotul de 18 cu sibienii. "Ar fi decizia cea mai bună ca să realizeze şi el că aici e disciplină şi nu poate să facă numai ce vrea" a fost argumentul lui Ilie Stan cînd a analizat situaţia olteanului. Mihai Costea nu a fost niciodată lăsat în afara lotului de 18 la un meci de campionat, singura dată cînd a absentat neavînd drept de joc.

Va accepta Becali decizia?
Intenţia antrenorului ar trebui să aibă girul patronului pentru a fi pusă în practică. Cum Rusescu e suspendat şi nu va putea juca, e posibil ca Gigi Becali să nu fie prea încîntat de ideea ca Mihai Costea să fie scos din lot doar pentru a fi pedepsit, caz în care atacantul oltean ar putea să fie în lotul de 18 şi chiar să şi joace din primul minut, alături de Nikolici.

Tatu e varianta lui Stan
În cazul în care îşi va duce pînă la capăt intenţia de a nu-l păstra în lot pe Mihai Costea, Ilie Stan îl va titulariza lîngă Nikolici pe brazilianul Tatu. Acesta a revenit după o leziune musculară, a evoluat în finalul partidei cu AEK Larnaca şi e sută la sută apt pentru ultima rundă.

Gigi confirmă Gazeta

În direct la GSP TV, Becali a confirmat aseară dezvăluirile din Gazeta de ieri, şi anume că mulţi stelişti ar fi refuzat să joace cu Dinamo, dacă Mihai Costea ar fi fost titular! "Aşa este! Brandan s-a şi dus la Stan şi i-a spus: «Mister, dacă ăsta intră în primul "11", pe mine şi pe alţi jucători, printre care Bourceanu, o să ne doară piciorul şi n-o să putem juca deloc!». Vă daţi seama unde s-a ajuns?!".

"Mihai a luat-o razna rău de tot! După calificarea cu AEK, a refuzat să dea mîna chiar şi cu Ilie Stan! Acum, că merge treaba la echipă, îl iert. Dar la primul eşec, toate se vor sparge în capul lui!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Dacă Mihai Costea nu-şi va schimba atitudinea, atunci se va elimina singur pentru că mie îmi lasă senzaţia că nu îşi doreşte cu adevărat să joace la Steaua din moment ce el nu se bucură atunci cînd cîştigăm" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

6 goluri a marcat Mihai Costea pentru Steaua în toate competiţiile, fiind al doilea golgeter al echipei după Rusescu (8 goluri)

2 pase de gol a reuşit Mihai Costea în tricoul roş-albaştrilor, în meciul cu Mioveni (4-0) şi cu Pandurii (1-2)

16 dintre cele 17 etape de campionat de pînă acum s-au jucat cu Mihai Costea pe teren măcar un minut, singurul meci în care n-a evoluat deloc fiind chiar turul cu Voinţa Sibiu, scor 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
montrealez
montrealez  •  18 Decembrie 2011, 23:52

Am asa un sentiment de dispret cand le vad mecla celor 2 frati. Sa fiu sincer, si Tanase are o fatza care cere palme, dar Dodel e baiat cuminte si nu face pe Cocosu cu cei din echipa. A inceput sa si joace in ultima vreme. Cu asemenea caracter, M. Costea si-a semnat plecarea de la Steaua in viitorul apropiat. Acum prevad o lupta intre Gigi si Ilie, unde Gigi il vrea in teren sa-i mareasca cota si sa-l vanda, iar Stan care probabil nu-l vrea in teren daca isi mentine atitudinea execrabila. P.S- Cum se face ca la fiecare GOL al stelei marcatoru isi scoate tricou si ia automat Galben. Mi se pare atat de prostesc sa te auto excuzi din echipa si sa creezi probleme echipei

skrilla
skrilla  •  18 Decembrie 2011, 00:40
Postat de tarabostes101 pe 17 Decembrie 2011, 22:45

Mihai Costea e intre primii 50 de jucatori din Romania la ora actuala.Pacat ca nu i se da sansa sa arate ce poate. E un atacant veritabil, "un cal pur sange". Intr-un campionat serios . unde primeaza talentul in aprecierea unui jucator, Mihai Costea ar juca meci de meci. Si ar inscrie meci de meci. La Steua este o gasca impotriva lui, care nu il suporta si atunci nu il joaca pur si simplu. Pacat ca se uita cate goluri decisive a dat pentru Steaua.

In orice campionat serios nu primeaza numai talentul,ci si seriozitatea si profesionalismul.Si la Steaua ar juca meci de meci daca ar fii disciplinat si cu bun simt fata de grup,care pana acum l-a sustinut.E aberant sa afirmi ca e grupul impotriva lui Costea cand acestia l-au sustinut cand a marcat goluri,cand a adus victorii sau a dat pase de gol.Iar grupul la randul sau asteapta acelasi lucru din partea acestui om,Mihai Costea.Sunt nenumarate cazuri in care din cauza lipsei de profesionalism si a ifoselor s-au dus pe apa sambetei jucatori cu talent nativ.Evident au fost si exceptii,dar totusi Costea nu face parte din grupul exceptiilor.

tarabostes101
tarabostes101  •  17 Decembrie 2011, 22:45

Mihai Costea e intre primii 50 de jucatori din Romania la ora actuala.Pacat ca nu i se da sansa sa arate ce poate. E un atacant veritabil, "un cal pur sange". Intr-un campionat serios . unde primeaza talentul in aprecierea unui jucator, Mihai Costea ar juca meci de meci. Si ar inscrie meci de meci. La Steua este o gasca impotriva lui, care nu il suporta si atunci nu il joaca pur si simplu. Pacat ca se uita cate goluri decisive a dat pentru Steaua.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează