FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Încântat la TV de felul în care s-a prezentat Dinamo: „Bravo, Burcă!”

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 07:05 / Actualizat marti, 15 august 2023 09:23

Dinamo a învins-o, luni seară, pe FC Botoșani, scor 1-0, într-o partidă care a închis runda cu numărul 5 din Superliga. Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) s-a declarat impresionat de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă. 

După 4 etape, Dinamo a obținut prima victorie de la revenirea în primă ligă, 1-0 cu FC Botoșani. Fostul fotbalist al Stelei, Ilie Dumitrescu, crede că succesul trupei din „Ștefan cel Mare” este unul meritat, dat fiind faptul că formația alb-roșie a fost superioară echipei moldovene. 

Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”
Dinamo - Botoșani 1-0
Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”

Ilie Dumitrescu, după Dinamo - FC Botoșani: „Dinamo e o echipă cu relații de joc, cu automatisme”

„Am văzut reprize bune cu FCSB și Craiova (n.r. - CSU Craiova). Au fost momente bune de joc și cu Sepsi. Merge la Cluj, face un rezultat pozitiv (n.r. - 1-1 cu U Cluj), tot cu un joc d-ăsta, cu pressing, cu joc elaborat. 

Purtătorul de balon la echipa lui Burcă are o liniște, pentru că e o echipă cu relații de joc, cu automatisme.

În partea a doua, a fost o singură echipă pe teren, Dinamo. Știe să atace și pozițional, e o echipă care pune presiune pe adversar.

Gregorio a intrat foarte bine, asocierea a fost foarte bună la faza golului cu Politic. Este o muncă de echipă și rezultatele vin și datorită faptului că este o echipă care are identitate de joc. Bravo, Burcă!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

VIDEO. Dennis Politic a ratat cea mai mare ocazie în duelul Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Ovidiu Burcă jubilează după prima victorie și are un mesaj pentru fotbalistul schimbat la pauză: „Tricoul lui Dinamo e greu!”

Dennis Politic, eroul din Dinamo - FC Botoșani: „Senzațională atmosfera! Știam unde am venit”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  15 August 2023, 12:17

Mi-e frică! Daca Dumitrescu, un erudit care și-a făurit atitudinea selecta, limbajul elevat, și cultura mult peste medie, citind textele de pe cornetele cu semințe din Ghencea, mă întreb unde ar putea ajunge asociația familială gigistă fc10sb, daca Iliuță ar fi pus la conducerea echipei!?... Mă uimește și mă bucură obiectivitatea deosebită a acestui fotbalist-filozof bine crescut. Un profesionist vorbitor de limbă română în parametri absolut corecți. Chapeau bas Ilie!

valyomanyd
valyomanyd  •  15 August 2023, 11:26
Postat de Barna pe 15 August 2023, 10:45

Ce declarase Iftime? Ca sunt net superiori?÷)

Nu ma grăbesc, inca aștept sa desființeze echipa sau sa nu se prezinte la meciuri ca sa retrogradeze ! Iftime: "merg la București ca să câștig, dacă ma bate Dinamo înseamnă că nu am fata de Liga 1".....

Barna
Barna  •  15 August 2023, 10:45

Ce declarase Iftime? Ca sunt net superiori?÷)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează