FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Ilijoski nu mai are viaţă în Grant » L-a înjurat pe Sabău, adio Giuleşti!

Ilijoski cîştigă doar din salariu 15.000 de euro pe lună
Ilijoski cîştigă doar din salariu 15.000 de euro pe lună

Articol de , - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 19:18

Ilijoski va fi trecut în rezervă cu CFR, Sabău şi Copos fiind extrem de nemulţumiţi de evoluţiile lui Baze, dar şi de reacţia atacantului din momentul schimbării cu Milisavljevici.

Baze Ilijoski a fost achiziţionat în această vară pentru a fi atacantul de careu ce a lipsit Rapidului şi în sezonul trecut. Însă evoluţiile vîrfului adus de la Braşov au fost dezamăgitoare în acest start de sezon, Copos chiar fiind exasperat de prestaţiile atacantului în partida cu CSMS Iaşi şi în returul cu Heerenveen.

În lipsă de alte soluţii, căpitanul Daniel Pancu fiind în continuare accidentat, Sabău a mers pe mîna lui Baze şi în derby-ul cu Petrolul. A fost din nou modest, iar Neluţu l-a înlocuit după doar 56 de minute cu Milisavljevici.

Reacţia macedoneanului din momentul schimbării a fost cea care a inflamat şi mai mult spiritele: atacantul a gesticulat extrem de nervos şi chiar l-ar fi înjurat pe tehnician. Imediat după finalul partidei, chiar şi Copos ştia de insultele adresate Moţului: "Va plăti scump pentru ceea ce a făcut. Un jucător fără mentalitate, cu asta te naşti, nu mai poţi s-o dobîndeşti. Pînă acum nu aveam atacanţi, dar va semna Bilaşco, un jucător extraordinar".

Herea, din nou vîrf
Chiar dacă "Bilă" e puţin în urmă cu pregătirea şi are şanse mici să fie titular, Ilijoski nu va mai prinde primul "11" cu CFR Cluj. Sabău speră ca Pancone să revină chiar cu ardelenii, dar în cazul în care nu va fi apt, Ovidiu Herea va fi trecut în avanposturi. La fel s-a întîmplat în campionatul precedent, cînd Răzvan Lucescu a jucat mai multe partide cu "decarul" rapidist ca vîrf împins. De altfel, Herea a evoluat şi sîmbătă pe acest post după înlocuirea lui Ilijoski.

Ilijoski n-a făcut nimic cu Petrolul
- 0 driblinguri
- 0 şuturi pe poartă
- 1 duel cîştigat din 7

500.000 a plătit Copos pentru transferul lui Ilijoski

6 goluri a marcat Ilijoski la Braşov, doar unul la Rapid, în returul cu MYPA

4,75 e media notelor GSP pentru Ilijoski, cea mai mică dintre toţi rapidiştii

Ilijoski: "Eram supărat pe mine!"

Ilijoski (28 de ani) neagă că l-a jignit pe Sabău şi susţine că a reacţionat nervos pentru că-şi dorea enorm să înscrie pentru o victorie la Ploieşti.

- Salut, Baze! Te-ai mai calmat? Sîmbătă seara păreai supărat pe toată lumea...
- Ce vrei să spui?!

- Mă refer la incidentul cu Sabău...
- Incident?! Ce incident?! Nu a fost nici un incident!

- L-ai înjurat pe antrenor în momentul schimbării...
- Nu e nimic adevărat! Nu s-a întîmplat asta, nu pot să-mi înjur antrenorul pentru că m-a scos de pe teren. Recunosc, eram foarte, foarte nervos! După schimbare am aplaudat galeria şi am dat mîna cu domnul Sabău, cum puteam să-l înjur?!

- Totuşi...
- Stai, gata! Nu pot avea o reacţie nervoasă împotriva antrenorului pentru că nu joacă el! Mi-a dat şansa să fiu titular şi să înscriu. Mi-am dorit foarte mult să dau gol în acest joc, să aduc victoria Rapidului, însă nu am reuşit. Ăsta e singurul lucru pe care mi-l pot reproşa.

- Care?
- Faptul că nu am marcat! Am simţit înainte de joc că voi da gol, dar nu mi-a ieşit. Era normal să fiu nemulţumit de evoluţia mea. Vreau să arăt care-mi este valoarea. Tocmai d-asta am ajuns la Rapid, că am marcat pe la toate echipele pe la care am trecut.

- Ţi-e teamă de o amendă?
- Nu, pentru că eu ştiu că nu s-a întîmplat nimic. După meci, domnul Sabău nu mi-a reproşat nimic. Luni avem antrenament la ora 17:00 şi sînt sigur că totul o să fie în regulă. Dacă s-a interpretat altfel gestul meu îmi pare rău, dar vă dau cuvîntul meu că nu l-am înjurat pe antrenor!

"Dacă aveam să-i reproşez ceva antrenorului, o făceam direct! Discutam cu dînsul, nu îl înjuram" (Baze Ilijoski, atacant Rapid)

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (20)
sadim3ro
sadim3ro  •  20 August 2012, 14:56

injuraturi sau nu... asta e o alta teapa data de niculae lu copos... oare a cata pe ruta FCBrasov - Rapid

crystyanbet
crystyanbet  •  20 August 2012, 12:01

totusi nu stam chiar rau daca ne gandim ca am jucat cu vaslui cand wesley inca era la club si inca doua deplasari la otelul si la petrolul de unde am venit neinvinsi

raul1985
raul1985  •  20 August 2012, 11:10

sa se potoleasca cu protiile astea si jucatorii si conducerea. sa fie liniste si pace pana dupa etapa 9 cand este ultimul meci greu din tur cu Steaua. dar daca nu leaga 7 victorii consecutive in perioada etapelor 10-17 sa plece si antrenorul si jucatorii. pana acum eu unul sunt multumit de rezultate avand in vedere ca am jucat numai cu echipe de top. daca pleca wesley mai repede bateam si in prima etapa cu 2-0 :)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează