FOTBAL  »  Superliga  »  MOMENT TRAGICOMIC, IERI, LA ANTRENAMENTUL STELEI DIN ANTALYA

IMAGINEA SĂPTĂMÎNII » Steliştii nu înţeleg nimic din indicaţiile de la antrenamentul cu noul preparator fizic :)

Click pe poză pentru imagine mărită
Click pe poză pentru imagine mărită

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 01:21

Toţi jucătorii din lot au fost încurcaţi de preparatorul fizic al lui Ilie Stan, care le solicita un exerciţiu pe care aproape nici un fotbalist nu-l pricepea

Întreg staff-ul tehnic al Stelei e acum format exclusiv din români, însă, cu toate acestea, la antrenamentul de ieri dimineaţă, din Turcia, s-a petrecut un moment hilar pentru cei care erau pe margine. După ce jucătorii au realizat mişcările de încălzire, s-a trecut la un exerciţiu pe care l-a comandat şi condus unul dintre preparatorii lui Ilie Stan, e vorba despre Lucian Păun.

Acesta însă nu numai că nu s-a făcut înţeles de jucători, dar i-a şi scos din sărite, iar reacţia acestora a fost surprinsă perfect de fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Raed Krishan. În frunte cu Iliev şi Martinovici, aproape toţi fotbaliştii au început să gesticuleze şi să-i strige preparatorului că n-au înţeles ce li s-a cerut, momentul fiind detensionat de Ilie Stan, care a intervenit şi i-a făcut pe elevii săi să priceapă exact cum anume trebuie executate mişcările.

Lucian Păun a fost adus la Steaua de Ilie Stan abia după ce antrenorul a fost criticat că nu e admisibil ca la o echipă de talia Stelei să nu existe un preparator fizic. Deşi şi-a adus ajutor în domeniu, Stan continuă şi în Turcia să conducă, în marea majoritate a timpului, şi antrenamentele fizice ale jucătorilor din lot. Inclusiv în Poiana Braşov, tot "principalul" a hotărît programul de pregătire.

"Nu mai aduc niciodată la echipă un antrenor care să nu vorbească româneşte şi pe care să nu-l înţeleagă jucătorii. Dacă ştiam că Levy nu vorbeşte limba română, nu-l luam. Acum, toţi sînt români, e perfect"
Gigi Becali, după ce Levy a plecat

"Cine e Lucian Păun? Iertaţi-mi ignoranţa, dar eu n-am auzit de el! Nu credeam că la Steaua pot ajunge antrenori cu asemenea CV-uri!"
Mihai Stoica, fost manager al Stelei

"Nu-mi vine să cred ce staff are Ilie Stan! Antrenorul portarilor, Costică Dumitru, a apărat la Metalul şi la Brăila? Aşa, am şi eu un prieten care a fost portar la Intercontinental!"
Mihai Stoica, fost manager al Stelei

Recomandat de Bondrea
Păun mai lucrase la juniorii lui Al Hilal înainte să fie luat de Ilie Stan la Steaua. "E profesionist adevărat", l-a lăudat Marian Bondrea, cel care fusese "principalul" formaţiei U19 a clubului din Arabia Saudită. Pînă acum a prins doar două luni ca preparator fizic al roş-albaştrilor.

Trei italieni în ultimii 6 ani
Olăroiu a fost primul antrenor care a adus la Steaua un preparator fizic străin. E vorba despre italianul Ferdinando Hipolliti, alături de care a cîştigat titlul şi Supercupa României în 2005-2006. Hagi a mers tot pe mîna unui italian, Giani Melchiore, acelaşi lucru făcîndu-l şi Ilie Dumitrescu şi Marius Lăcătuş, care au colaborat cu Michele Bon. Bergodi a lucrat cu un român, Ionel Colonel, Dorinel Munteanu cu un turc, Yuksel Yesilova, iar Piţurcă l-a preferat pe Marius Dima, cu care face echipă şi acum la echipa naţională.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (151)
pollgtp
pollgtp  •  28 Ianuarie 2012, 21:27

La un moment dat Lucian Paun le spusese jucatorilor : aveti grija ca aveti n spatele meu niste fraieri care filmeaza si vor si comenta numai prostii in frunte cu MM care nu are treaba cu fotbalul ; iar jucatorii au ridicat din maini zicand :si ce daca dom` profesor ....asta ca sa stie toata lumea.

bebe21
bebe21  •  27 Ianuarie 2012, 00:49

asa cu descultii astia de antrenori a batut Ilie Stan javrele in groapa dupa 'jde mii de ani...si a calificat Steaua in primavara europeana...MM..stai tu cu Ronny Levy (what is this?) in brate si lasa-ne sa traim....!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  26 Ianuarie 2012, 13:56

Poza e scoasa din context, desi nu are text!!! Explicatia unei poze: Costea se intreaba cine i-o pune Crudutei, Parvulescu are paduchi, Martinovici si Iliev ii spun astuia: Ce ba, esti smecher? Vino sa ne batem!, iar Balan se vede ca e in pozitie de Haka, dar nu o stie! Restul se uita pe gsp, sa vada ce ineptii mai scoate europarlamentarul-creditor fanfaron.

Vezi toate comentariile (151)
Comentează