FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

FOTO + VIDEO Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 17:28 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 17:43

După primele zile în care au oferit imaginile începutului de an făcând antrenamente pe străzile din Vatra Dornei, jucătorii Oțelului au primit și obiectul muncii.

Fotbaliștii Oțelului au avut parte de o ședință de pregătire cu mingea, iar spectacolul a fost asigurat chiar de Dorinel Munteanu. Tehnicianul de 55 de ani n-a putut sta prea mult pe margine și s-a băgat la joc. 

+17 FOTO

Extrem de concentrat, Dorinel a luat în serios fiecare duel pentru minge împotriva elevilor lui. 

Doar că distracția s-a terminat rapid, fotbaliștii având apoi de tras de aparate în sala de forță.

Oțelul a preferat să facă stagiul de pregătire în Vatra Dornei, județul Suceava, acolo unde se vor antrena până pe data de 13 ianuarie. A doua zi vor ajunge la Botoșani, acolo unde vor disputa un meci amical cu formația antrenată de Bogdan Andone.

Dorinel Munteanu, CV de campion

Dorinel Munteanu s-a născut pe 25 iunie 1968, la Grădinari, în județul Caraș-Severin. Este recordmenul de selecții la echipa națională, cu 134 de convocări. A fost prezent la patru turnee finale, câte două de Campionat Mondial (1994 și 1998) și două de Campionat European (1996 și 2000).

Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc

A câștigat de două ori titlul de campion în România, cu Dinamo (1992) și cu Steaua (2005). În 2005 și-a început cariera de antrenor, la CFR Cluj, iar cea mai mare performanță a fost cucerirea titlului în Liga 1 cu Oțelul Galați, în sezonul 2010-2011.

Golgheterul echipei, un nou contract

Alexandru Pop, cu nouă reușite, a semnat prelungirea contractului cu încă un an. „Îi mulțumim pentru pasiunea și eficiența cu care joacă sub culorile roș-alb-albastre”, a fost mesajul celor din club postat pe pagina oficială a echipei.

Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc

La rândul său, Alexandru a declarat: „Mă bucur că am semnat prelungirea contractului și țin să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și mi-au dat șansa să joc în prima ligă. Îmi doresc să dau în continuare totul pentru Oțelul Galați”.

El a marcat în acest sezon 9 goluri și a oferit o pasă decisivă, fiind golgheterul Oțelului în acest sezon de Liga 1.

Au făcut primul transfer al iernii

Gălățenii l-au prezentat oficial pe fotbalistul sârb Anes Rušević, atacant de 27 de ani care a semnat un contract pe un an și jumătate.

Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc

Atacantul a venit de la Zhetysu Taldykorgan, grupare din prima ligă a Kazahstanului pentru care a reușit o dublă în chiar ultimul meci disputat de această echipă în anul 2023: a marcat ambele goluri din lovituri de pedeapsă într-un duel cu Aktobe, scor 2-2.

Rušević, fost component al naționalelor Under 20 și Under 21 ale Serbiei, a mai jucat la FK Rabotnički, în primul eșalon al Macedoniei de Nord, club pentru care a înscris 12 goluri, la FC BATE Borisov, în Belarus, unde a punctat de 4 ori, și la FK Proleter Novi Sad, FK Napredak Kruševac, FK Novi Pazar și FK Javor Matis Ivanjica, formații din Serbia în contul cărora a marcat de 14 ori.

Mai mulți jucători pe lista de transferuri

Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri.

Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov.

Lotul Oțelului în stagiul de pregătire

  • portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu
  • fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș, Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev
  • mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic
  • atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

"Cei care conduc destinele acestui oraș se gândesc la un stadion nou și pentru Oțelul"

Citește și:

Reacția lui MM Stoica la imaginile zilei din Superligă: „Mamă-mamă! Asta e ireal!”
CANTONAMENT
Reacția lui MM Stoica la imaginile zilei din Superligă: „Mamă-mamă! Asta e ireal!”
Oțelul s-a reunit cu doar jumătate de lot » Dorinel Munteanu decide astăzi cine merge în cantonament la Vatra Dornei
OȚELUL
Oțelul s-a reunit cu doar jumătate de lot » Dorinel Munteanu decide astăzi cine merge în cantonament la Vatra Dornei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Ceferinho
Ceferinho  •  08 Ianuarie 2024, 00:48
Postat de badeadorian pe 07 Ianuarie 2024, 18:15

Dorinel Munteanu , jos palaria !!! . Esti un NUME in fotbalul romanesc !!! .

Bineinteles. Tin minte cand venise antrenor-jucator la CFR. A fost cea mai tare afacere din era Paszkany. Principiile lui de atunci au ramas intiparite in filozofia CFR-ului.

badeadorian
badeadorian  •  07 Ianuarie 2024, 18:15

Dorinel Munteanu , jos palaria !!! . Esti un NUME in fotbalul romanesc !!! .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează