FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - STEAUA

IMAGINI HORROR! Intrare criminală în Iași - Steaua! Jucătorul Stelei a fost schimbat IMEDIAT! EXCLUSIV! Cât va lipsi de pe teren și care e verdictul medicului după control

Captura DolceSport +1   FOTO
Captura DolceSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 20:47

Partida de la Iași a început cu un eveniment deloc plăcut. Alexandru Boiciuc a văzut cartonașul roșu după doar 6 minute.

Atacantul ieșenilor a surprins cu o intrare criminală asupra lui Ovidiu Popescu, care a părăsit imediat terenul.

Alexandru Tudor l-a eliminat fără ezitare, iar reluările au demonstrat că a avut perfectă dreptate.

În locul său a fost introdus Dennis Man, abia în minutul 14, fiind lăsat să se încălzească pentru a nu risca o accidentare.

Jucătorul a fost transportat de urgență la spital pentru a efectua un control amănunțit. Din fericire, din primele informații nu este vorba despre o fractură, ci doar de o entorsă. 

22:10

EXCLUSIV: Ovidiu Popescu a revenit de la spital, unde a fost supus unui control amănunțit. Din fericire pentru steliști nu are fractură, este vorba despre o contuzie la tibie, însă va avea nevoie de un repaus între 4 și 6 săptămâni.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (90)
1072677989472062
Cosmin Cosmin  •  31 Octombrie 2016, 07:59
Postat de jony1973 pe 31 Octombrie 2016, 07:47

Mereu FCSB (Steaua) este ajutata de jucatorii echipelor adverse. Alexandru Boiciuc se pare ca a venit randul tau sa faci jocurile pentru a nu fi obositi jucatorii adversi la meciul cu elvetienii. DINAMO SI ALTE ECHIPE SUNT FURATE DE ARBITRII. DAR SURPRIZA VA FI ANUL VIITOR CAND fcsb NU VA INTRA IN LIGA CAMPIONILOR.

Ai dreptate, simulare grosolana la Popescu, poate ca ar trebui scos din fotbal baiatu asta... Dar cand Lacatus i-a rupt piciorul lui Ardeleanu si a luat rosu a fost tot furt?? Oricum Steaua e campioana, indiferent de latraturile voastre. DINAMO IN PLAYOUT !!!

reghemeister
reghemeister  •  31 Octombrie 2016, 06:48

Doar dinamo are suporteri mooiiisti. Asa le place n-avem ce face. Toti arbitrii si toata Romania cu Steaua. *** in playout.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  31 Octombrie 2016, 04:46

Ce blat cu miros de branza, foarte binee bai alex tudore, fcspistule pe viata, dai cartonas rosu cand ala era maxim de galben, *** de blatisti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează