FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Imbold

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 mai 2008 00:00

Ionuţ Rada e fericit că va lucra cu Uhrin la Poli, fiind surprins de apre­cierile pozitive ale fanilor.

Ultima achiziţie a lui Poli Timi­şoa­ra, fundaşul Ionuţ Rada (26 de ani), trebuie doar să-şi pună semnătura pe contract, du­pă ce s-a înţeles cu bănăţenii pe trei se­zoane.

Fundaşul ezită să se considere jucătorul lui Poli, după ce, în trecut, s-a “fript” cu un alt transfer ca şi rea­li­zat, la Betis. “Nu ştii nicio­da­tă ce se poate întîmpla. Cei de la Poli mai au de rezolvat nişte acte. Şi anul trecut discutasem cu Betis, dar nu am mai apucat să semnez. Nu ascund că m-am întîlnit cu Poli şi nu sînt probleme la contract. Noi am căzut de acord, cred că şi clu­bu­ri­le s-au înţeles între ele. Totuşi, mie nu-mi place să vorbesc prea mul­te pînă nu semnez, pentru că deocam­da­tă sînt încă, oficial, jucă­to­rul Stelei”, a încheiat Rada.

Pînă la oficializarea mutării, fostul jucător al Rapidului şi al Ste­lei s-a pus deja la punct cu infor­ma­ţi­ile despre modul de lucru al lui Du­san Uhrin, fiind măgulit de apre­cie­rile fanilor. “Am auzit numai cu­vin­­te frumoase despre domnul Uhrin şi cred că e un antrenor foarte bun. De fapt, am simţit-o pe pielea mea, cînd jucam la Rapid, iar Mlada a jucat perfect în Giuleşti . Ori­cum, mă bucură foarte mult că sînt apreciat de suporterii lui Poli. Dacă fanii bănăţeni se bucură că voi veni la Timişoara, înseamnă foarte mult pentru mine”, a explicat Rada.

Vilas Boas în aşteptare
Deşi i-au transferat deja pe fundaşii centrali Sreten Sretenovici şi Ionuţ Rada, bănăţenii nu au renunţat la tratativele pentru stoperul lui Rio Ave, Andre Villas Boas. Atît antre­no­rul principal al echipei lusitane, Joao Eusebio, cît şi secundul său, Paulo Lima Perreira, au confirmat că negocierile dintre Rio Ave şi Poli continuă. “Aşteptăm răspunsul ce­lor de la Timişoara. Discutăm încă pentru transferul lui Villas Boas în România, dar tot nu am ajuns încă la un acord”, a declarat Paulo Lima.

Martinez face 900.000 de dolari
Patronul Politehnicii, Marian Iancu, a explicat de ce se mişcă greu nego­cierile în privinţa achiziţionării defi­ni­tive a lui Elvio Martinez: “Vrem să mutăm opţiunea de cumpărare a lui Martinez la iarnă. Argenti­nienii au unele probleme cu acomo­darea în Europa şi chiar dacă ne place, nu pu­tem să riscăm cu el, mai ales că e vor­ba despre o sumă im­por­tantă de bani, undeva la 900.000 de dolari. Să vedem da­că ne înţelegem cu clu­bul său, dacă nu, asta e, probabil o să căutăm alte variante”.

Ironic cu Ganea

După ce Ionel Ganea a declarat că Ma­rian Iancu deţine cheia succesului în sezonul viitor, mai puţine critici şi plata contractelor la timp, boss-ul lui Poli i-a răspuns ironic atacan­tu­lui. “Cred că Ganea nu a vorbit des­pre mine, este vorba despre altci­ne­va. Eu sper şi ar fi bine şi pentru el să fie vorba despre altcineva, mai ales cînd a făcut referire la întîrzie­rea plăţii banilor”, a spus Iancu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  01 Iunie 2008, 15:28

pentru "CL"....de unde esti tu sigur mai nene ca pute rau a faliment la POLI???nu mai vorbi daca nu esti sigur...am vazut ca multi vorbesc aiurea pe site...sau chiar simti nevoia sa tastezi?

 •  31 Mai 2008, 20:47

gsp ... de rasul lumii ! pai la sectiunea stelisti/dinamovisti/rapidisti ... cate o stire la fiecare juma de ora ... despre poli o stire la 2 zile

 •  31 Mai 2008, 15:54

RADA,e un caracter extraordinar ,o sa fie iubit la TIMISOARA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează