FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Împăcare doar de ochii lumii! Ce s-a întîmplat pînă la urmă cu Ovidiu Hoban, după ce fusese reprimit în lotul Petrolului

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 13:51

Internaţionalul Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului, după meciul de la Dinamo Zagreb. Oficialii ploieşteni au susţinut măsura disciplinară a fost cauzată de faptul că jucătorul a sărit la bătaie.
După ce a revenit de la naţională, patronul prahovenilor, Dan Capră, a declarat că Ovidiu Hoban a fost reprimit în lot, el fiind sub contract cu ”lupii”.

Astăzi, lucrurile au luat o altă întorsătură. Ovidiu Hoban s-a înţeles cu israelienii de la Be'er Sheva. În acest moment, un reprezentat al clubului din Israel se află la Ploieşti, iar în această noapte jucătorul va pleca din România, urmînd să efectueze vizita medicală la noua sa echipă.

Mijlocaşul de 31 de ani s-a înţeles pe 2 ani cu isralienii şi va avea un contract de 170.000 de euro pe sezon.

Ploieştenii au revenit asupra deciziei luate în cazul internaţionalului român, considerînd că este mai bine pentru cele două părţi să nu mai continue colaborarea. În urma transferului, Petrolul va încasa 75.000 de euro.

Hoban este al şaselea român care evoluează la Be'er Sheva, după Marian Bîcu, Marian Calafeteanu, Daniel Scînteie, Alin Minteuan şi Robert Niţă.

1,2 milioane de euro este cota lui Ovidiu Hoban, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dora
dora  •  12 Septembrie 2014, 11:14

Doar 77 sau 85.000 euro...o nimica toata...daca il dorea Steaua costa 750-800.000 euro...asa se fac afacerile cu evreii...punem pariu ca sunt si comisioane ori bani negrii dositi pe undeva...DNAul nu doarme!!!

basexu
basexu  •  11 Septembrie 2014, 21:47
Postat de mario_san pe 11 Septembrie 2014, 13:54

la dat gratis nu "pe gratis" .Mamaligarule

Bah, stai dracu' jos, moldovean analfabet emigrant in Ardeal!: "la" e nota muzicala sau prepozitie, imbecilule...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 20:37
Postat de instrumentistul pe 11 Septembrie 2014, 17:17

Cine e acest Marius Nicolae?A jucat fotbal în viața lui?Cum de se desparte Petrolul de jucători valoroși fără a câștiga ceva în Plus? Cu așa menegement Petrolul nu va câștiga campionatul și tare îmi este teamă că se va lupta la retrogradare.Treziți-vă cât mai e timp..Valori ca Octavian Grigore și alții sunt ignorați de patronul clubului, în schimb sunt ținuți niște nepricepuții orgolioși și huligani.Afară cu ei!

..)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează