FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

“Impact cumpără”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Primarul Emil Boc e optimist şi anunţă că “U” se va vinde într-o lună, dar la echipă există temeri că alunecarea se va sfîrşi abia în Liga a III-a!.

“U” a încasat-o cu Farul, scor 1-2, însă nu doar echipa e de dus la reanimare, ci şi clubul.

Compania Impact a tatonat pre­luarea clubului printr-o propu­ne­re de diminuare a capitalului social, însă Consiliul local a respins varianta, formulîndu-şi totodată şi pretenţiile: 2,2 milioane de euro, su­­mă nediscutabilă, pentru cota sa de 55 la sută din totalul acţiunilor. “Noi vom vinde, iar Impact va cum­păra. La sfîrşitul lunii mai, clu­bul n-o să mai aparţină Consi­liului local”, a anunţat sec primarul Clu­ju­lui, Emil Boc, preluat de gsp.ro. Im­pact nu a reacţionat deo­cam­­da­tă, însă există semnale că discuţiile vor fi reluate chiar în această săptă­mînă.

La echipă, starea de incertitu­di­ne se resimte acut şi există temeri că “U” are putea aluneca pînă în Liga a III-a! “Acest club e pe cale să se ducă pe apa Someşului! Vreau să fac apel la cei care conduc să se gîndească foarte bine şi, mai ales, repede. Să nu fie tîrziu şi pen­tru Liga a II-a”, a spus Meszaros, care, la rîndul său, e pe cale să-şi încheie conturile cu “U”. “Contractul meu ex­pi­ră în vară, nu ştiu dacă rămîn. Nu am luat nici un ban de cînd am venit, dar nu banii m-au ţinut”, a adăugat tehnicianul. Nici preşedin­te­le Doboş nu ştie dacă va fi păs­trat la club, iar o serie de jucători stau cu bagajele făcute, aşteptînd ultima etapă .

“Îmi pare rău de “U”, dar nu s-a schimbat nimic din perioada în care eram eu acolo. Conducătorii nu se pricep”
Ion Marin antrenor Farul

“Dacă nu se ajunge la nici o soluţie, într-o lună riscăm să tragem obloanele”
Anton Doboş preşedinte “U” Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  30 Aprilie 2008, 16:01

intradevar ar fi un mare pacat ca o echipa de traditzie precum U Cluj sa dispara din fotbalul romanesc.... numai ca se vede ca conducatorii se pricep mai bine la batut cuie in cosciuge decat sa scape echipa de la disparitzie.. referitor la comentariul lui cfr .. intradevar CFR trebuie sa multumeasca lui U daca castiga pt ca U a batut Steaua shi Rapid exact cand a trebuit sa le bata. Haide U!!! Clujul Suntem Noi!!!!

 •  29 Aprilie 2008, 17:12

Da.Orice am face picám din nou.Si asta numai din cauza unor oameni de la prefecturá si primárie cá la timpul potrivit nu au fácut ce trebuia.E Capitalism in toatá regula,atunci sá vindá o datá clubul si sá fie un singur patron,sá taie si sá spinzure.Atunci nu vor mai fii probleme.Sá sperám cá nu picám in Liga 3. Haide "u" !!!

 •  29 Aprilie 2008, 13:58

Din dragoste pentru culori eu voi canta mereu si nimeni nu ma va opri aici e locul meu! Haide "U" si de mere si de nu!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează