FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Implanturi reuşite » Koulibaly şi Galcev l-au impresionat pe Bonetti şi vor fi titulari cu Metalist

Koulibaly a jucat perfect în apărare.
Koulibaly a jucat perfect în apărare.

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 01:02

Koulibaly şi Galcev au impresionat de la debut şi şi-au cîştigat, fiecare, locul în primul 11 pentru meciul cu Metalist Harkov, de joi seară.

Paul Koulibaly, 26 de ani, şi Boris Galcev, 28 de ani, au venit în mercato din vară la echipa dinamovistă, dar de-abia vineri seară, la Chiajna (0-0), au primit botezul Ligii 1, jucînd primele minute în prima divizie. Cei doi au avut prestaţii sigure, ba chiar i-au entuziasmat pe membrii staff-ului tehnic la finele partidei cu Concordia.

Burkinabezul, care a jucat miercuri şi 84 de minute pentru "naţionala" ţării sale, a evoluat stoper stînga, alături de Grigore, în centrul defensivei, şi a fost eficient, fără teamă, necomplicîndu-se pe un teren greu. Bonetti a fost mulţumit de cel pentru care a insistat să fie transferat în vară, aşteptînd două luni pînă i s-a rezolvat situaţia contractuală. Iar joi, cu Metalist Harkov, Koulibaly este anunţat titular din nou.

Bulgarul Galcev a prins bine şi la prima echipă, după ce-a evoluat în două amicale la Dinamo II. A intrat în locul accidentatului Alvarez şi a avut o primă jumătate de oră fără cusur. A închis culoarele către poarta lui Bălgrădean, într-o perioadă de joc cînd echipa sa a avut grijă doar să atace. Spre final s-a văzut că a mai pierdut din elan, el avînd încă de recuperat fizic. Totuşi, Galcev a dat randamentul dorit de către antrenori, iar cu ucrainenii este favorit să joace din primul minut.

"Koulibaly a fost sigur în apărare, iar Galcev mi-a plăcut, a fost perfect. Amîndoi, ca şi ceilalţi jucători, trebuie să muncească şi mai mult" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

5.000 de euro este salariul lunar al lui Koulibaly în Ştefan cel Mare

6.000 de euro pe lună cîştigă Galcev la Dinamo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (27)
jalemare
jalemare  •  19 August 2012, 18:25
Postat de alin.gabriel pe 19 August 2012, 08:32

Koulybali slab???!!!?? Ai vazut meciul?? De ce slab, ca nu a facut nicio greseala? A jucat aproape perfect. A avut o mica ezitare, la sfarsit, cand i-a sarit mingea din gazon. Daca si asta este slab, atunci nu stiu pe cine te-ai astepta sa vezi tu la noi in campionat ca fundas central. Despre bulgar, intr-adevar, se poate spune ca e slab.

nu mi se pare mai bun decat Luchin.

maccarone2006
maccarone2006  •  19 August 2012, 14:30
Postat de vladutz13 pe 19 August 2012, 12:30

A trecut Popovici ca acceleratul pe langa Koulibaly :) nici nu l-a putut incomoda.

Hai sa fim corecti,la viteza lui Popovici,nu-l ajungea nici Gardos,sau Chiriches..

vladutz13
vladutz13  •  19 August 2012, 12:30

A trecut Popovici ca acceleratul pe langa Koulibaly :) nici nu l-a putut incomoda.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează