FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Impresarul lui Eric lămureşte problema contractului brazilianului: era împrumutat la Gaz Metan

Eric s-a pregătit ieri pentru prima oară în tricoul lui Wolfsburg
Eric s-a pregătit ieri pentru prima oară în tricoul lui Wolfsburg

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 10:51

Considerat unul din cei mai buni străini care au jucat vreodată în Liga 1, brazilianul Eric de Oliveira s-a despărţit în această vară de Gaz Metan Mediaş. Bineînţeles, nu a plecat fără scandal! 

Oficialii grupării medieşene susţin că brazilianul mai are patru ani de contract cu echipa pregătită de Cristi Pustai, însă impresarul său susţine cu totul altceva. Conform lui Sandro César, Eric a jucat numai sub formă de împrumut în ultimele şase luni de zile.

Agentul jucătorului susţine că Eric şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan în iarnă, atunci cînd era foarte aproape să semneze cu ucraineeni de la Karpati Lvov, dar brazilianul a acceptat să se întoarcă la Mediaş după ce clubul său, Metropolitano, s-a înţeles cu gaziştii pentru un împrumut pe 6 luni.

Eric are contract cu Metropolitano pînă la finalul lunii august, iar împrumutul la Gaz Metan Mediaş a expirat pe 21 iulie. Acum, brazilianul se pregăteşte la echipa din Bundesliga, VfL Wolfsburg.

Vezi mai jos cum arată documentul de împrumut al lui Eric la Gaz Metan Mediaş, înregistrat la Federaţia Braziliană!

CITEŞTE ŞI...
Eric s-a antrenat cu Wolfsburg. Vezi ce a spus Magath de brazilianul de la Mediaş!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fuller
fuller  •  06 August 2011, 11:59

E bine sa vii cu o pozitie transanta numai daca toate datele iti sant cunoscute. E usor sa il acuzi pe Eric, fara sa stii care este de fapt situatia reala a contractului. Daca Gaz Metan l-au imprumutat intr-adevar, fara sa decida sa il cumpere definitiv, atunci au facut o greseala strategica. Eric, spre deosebire de alti straini, a jucat cu inima atata timp cat a fost in teren. Este normal sa i se gaseasca o sansa clara, la un club care il cumpara. Ar trebui sa nu acuzam clubul sau o persoana, inainte ca situatia legala sa fie clarificata complet. Aruncam mult prea usor jigniri, fara a sti nici macar ce vorbim.

hcoco
hcoco  •  04 August 2011, 09:37

si fara acest fandosit se poate haide gazul

hofer
hofer  •  03 August 2011, 12:43

Mai bine asa , Eric e un jucator problema de aceia nu trebuie sa se mai aduca jucatori ca el din alta parte. La inceput sint toti draguti, dar dupa ce isi fac un pic de reclama incep sa si-o ia in cap.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează