FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Impresarul Traian Gherghişan îi ia apărarea lui Răduţă: "A fost distrus psihic"

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Acuzat din toate părţile pentru rezultatele Rapidului din ultimele meciuri, Lucian Răduţă este apărat de agentul său, Traian Gherghişan.

"Aşa e în România! În loc să-i ajutăm pe copii, noi ne batem joc de ei, apoi îi acuzăm. Văd că Răduţă a devenit carne de tun! Păi, el e vinovat că Rapidul a ratat Europa? Clubul ăsta a ajuns aici din cauza transferurilor dezastruoase făcute în această iarnă. Ce să caute Ilie Iordache în Giuleşti? Eu i-am zis lui Copos de atunci că nu are valoare", a spus Gherghişan.

Agentul a trimis săgeţi către Nicolae Manea: "Nu e normal ca un atacant să dea gol cînd se apelează la el şi apoi să nu fie titular. E greu şi pentru un vârf experiment, dar pentru un copil. A fost distrus psihic! Ca să nu mai zic faptul că în grădina clubului mai sînt tineri ca Doru Bratu şi Coman care au confirmat în pregătirea de iarnă şi care apoi nu au mai făcut parte din lot. Deja erau cluburi din Rusia care îi urmărea".

Impresarul ştie de ce are nevoie Rapidul pentru a face performanţă: "E nevoie de un specialist care să ştie să găsească soluţii manageriale care să ajute clubul. Managementul defectuos a făcut ca fanii rapidişti să nu se bucure de meciurile din Europa League".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  19 Mai 2010, 19:29

Iar gainarii sau gaozarii astia de pusti stau prin discoteci sa petreaca caci atata ii duce divla aia plina de tarateBatranul antrenor HIZO a spus ca daca Raduta nu va fi serios adica va fi IDIOT si va incepe cu discotecele acum si nu cand isi va face iesirea din fotbal degeabail mai tine RAPIDUL in echipa sa.Toti tembelii, mai ales cei din tara voastra, nu au modele valabile, morale, serioase, nici in politica nici in sport

 •  18 Mai 2010, 18:57

baaaaa..... gherghisane tati cred ca si tu jucai mai bine in atac decat raduta :)))... las'o moarta.. auzit tu e distrus psihic... e distrus pur si simplu... e un distrus si nu are nici cea mai mica treaba cu fotbalu.... as prefera pe oricine in atac, pe cesinha, pe sapunaru, pe bornescu , pe mine, pe copos pe tanti de la alimentara.... raduta e un tupeist anti-talent..... da Doamne sa'l ia steaua sau dinamo :)))

siremil
siremil  •  18 Mai 2010, 18:41

Gherghisan asta vad ca are cam mult tupeu .. ce plm se tot baga el la echipa.. are cumva vreo functie in club ? Cum nu are ( ceea ce stiu sigur ) ar trebui sa taca dreq ca vorbeste degeaba... i`auzi ca Doru Bratu si Coman aveau oferte din rusia.. de unde ma? din liga a 6-a ?:| hai las-o moarta.. stim ca vrei si tu o paine dar dute si gaseste alti tineri sa te joci asa cu carierele lor .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează