FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

În ce stadiu sînt negocierile pentru mijlocașul dorit de Steaua

Andrei Prepeliță în duel cu Stelian Cucu
Andrei Prepeliță în duel cu Stelian Cucu

Articol de - Publicat luni, 14 decembrie 2015 09:36

În ultimele zile Steaua a purtat mai multe discuții cu oficialii lui FC Botoșani pentru un viitor transfer al lui Stelian Cucu, aceasta fiind a doua pistă în cazul în care negocierile cu Pintilii nu vor da rezultate.

Președintele moldovenilor Cornel Șfaițer a confirmat discuțiile cu omologul său de la Steaua, însă n-a oferit mai multe detalii.

"Eu am avut o discuție cu domnul Argăseală, pentru că și pe mine mă interesează alți jucători de la alte echipe și de obicei discutăm între noi varianta unui transfer definitiv sau a unui împrumut. Nu am vorbit despre un schimb, ci a fost doar o simplă discuție", a spus Cornel Șfaițer.

Stelian Cucu evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și a jucat în 16 partide pentru FC Botoșani, toate ca integralist. Fotbalistul a marcat și un gol în meciul cu Pandurii, scor 3-0.

450.000 €e cota de transfer a lui Cucu, conform transfermarkt.de

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  14 Decembrie 2015, 10:08

Sper ca Reghe si sotia lui draga sa accepte ca au gresit cand l-au indrumat pe Radut catre Pandurii. Radut este cel mai bun mijlocas ofensiv din Romania si cred ca Steaua ar trebuii să faca tot posibilul sa-l readuca inapoi. Vad ca tot o dam cu Pintilii si alti jucatori expirati ...eu cred ca este deajuns Bourceanu ca mijlocas la inchidere mai ales ca acolo poate juca Muniru(un jucator tanar si de perspectiva)...noi avem nevoie de jucatori in compartimentul ofensiv !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează