FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În Ghencea guvernează haosul » Ca la amatori!

Articol de , - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 09:25

Steaua a oprit în cantonament pentru meciul cu Vaslui fix 18 jucători, iar după accidentarea lui Tănase, Marinescu a fost aşteptat ore întregi să vină la stadion, acesta fiind plecat în provincie

Steaua nu numai că n-a avut linişte înaintea derby-ului cu Vaslui, scor 1-1, dar a fost la un pas să nu aibă suficienţi jucători cît să completeze întreg lotul de 18 necesar pe foaia de joc. Motivul? Unul incredibil pentru un club de talia Stelei: s-a decis ca în cantonament să rămînă doar fix 18 fotbalişti, restul primind liber să facă orice doresc.

În ziua partidei însă, Cîrţu a aflat că nu poate conta pe doi jucători rămaşi în cantonament: Galamaz şi apoi Tănase. Pe primul l-a înlocuit cu Dică. Acesta se afla în Bucureşti şi a ajuns repede la stadion. După-amiază, cînd Tănase a ieşit din calcule, a fost sunat şi Marinescu, însă el era în provincie. "N-am cum să ajung foarte repede la stadion" a fost răspunsul acestuia.

Cei din staff l-au aşteptat în Ghencea, iar Marinescu a ajuns cu puţin timp înainte ca foaia de joc să fie întocmită! Marinescu a fost trecut ca rezervă, însă mai mult formal, deoarece, pe lîngă faptul că a venit direct la stadion, el efectuase un antrenament fizic, mai dur, înainte de meciul cu FC Vaslui, tocmai pentru că se ştia că el nu va juca. "E incredibil, cum să opreşti în lot fix 18 jucători, nici o echipă din lume nu procedează aşa, să ajungi să chemi jucători la meci prin telefon?!", a comentat un om din conducerea Stelei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
kily
kily  •  22 Martie 2011, 12:24

Si uite asa se observa limpede cata "meserie" are pe el si acest rasfatat de soarta si coleric dom' antrenor Cartu! In acest moment, la Steaua exista un singur profesionist, Mihai Stoica. In rest? Numai neaveniti si pot.log.ari...

alpin
alpin  •  22 Martie 2011, 11:40

Steaua nu a retinut mai multi jucatori in cantonament pentru ca se baza pe cei trei "jucatori" de baza: unul cu fluierul si doi cu fanioanele!!! Dar, "albitrul" iti da, dar nu-ti pune in... valiza!!! Trebuie sa-l ajute si echipa. Doar ca nu prea poate...

imperator
imperator  •  22 Martie 2011, 11:16

E cam adevarat lucrul asta, si in teren e tot la fel.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează