FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

În luptă pentru play-off, dar fără bani de transferuri! Tehnicianul echipei recunoaște: "Nu ne permitem, asta e realitatea"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 11:13

Edi Iordănescu, tehnicianul Astrei, recunoaște că echipa nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar și susține că nu a solicitat conducerii transferuri costisitoare.

Pentru a duce mai departe lupta pentru play-off, Iordănescu jr. se va baza probabil pe jucători cu potențial.

"Eu n-am solicitat transferuri pe bani. Nu ne permitem asta. Asta e realitatea. E clar ca în momentul de faţă bugetul nu ne permite să facem acest lucru, dar ne permite să ne uităm după nişte jucători interesanţi cu potenţial.

La fel putem să ne uităm după nişte jucători care au confirmat, dar care sunt accesibili pentru noi şi să reuşim în final să batem palma şi să-i integrăm", a spus Edi Iordănescu, citat de TV Telekom Sport.

Astra este pe locul 4 în Liga 1, cu șanse importante de a intra în play-off. Fosta campioană are un avans de două puncte față de FC Botoșani și de trei față de  Viitorul și Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
107646339892709
Ion Munteanu  •  30 Decembrie 2017, 18:53

Si daca n-aveti bani de transferuri ramaneti in play-out decat sa incurcati

minell73
minell73  •  30 Decembrie 2017, 12:35

Echipa asta mai mereu a avut probleme financiare,dar mai mereu a avut si are performante.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close