FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA" ÎN JUSTIŢIE

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea lui Gigi Becali de strămutare a cazului "Valiza"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea formulată de patronul Stelei, Gigi Becali, pentru strămutarea cazului "Valiza" de la Cluj. Cazul s-a judecat astăzi de la 13:30, dar decizia a fost anunţată cu puţin timp în urmă.

În cererea de strămutare a dosarului, depusă, în 20 ianuarie, la instanţa supremă, Gigi Becali arata că motivul principal al solicitării îl reprezintă "animozităţile dintre conducătorul Clubului CFR Cluj şi subsemnatul (George Becali - n.r), întrucât concurenţa sportivă dintre Clubul Steaua Bucureşti pe care îl patronez şi CFR Cluj este de notorietate".

Cei trei avocaţi ce l-au reprezentat astăzi pe finanţatorul Stelei au argumentat cererea de strămutare cu articole din presă ce demonstrează “duşmănia dintre conducătorii clujeni şi Gigi Becali”. În discuţie a mai fost adus şi faptul că “Paszkany are influenţe în mediul politic şi în mediul juridic din Cluj”, astfel că judecătorii Curţii de Apel nu ar mai putea fi imparţiali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  26 Februarie 2009, 00:24

Se strange latul. Oierul s-a crezut deasupra legii. In italia cazul era demult judecat.

 •  25 Februarie 2009, 23:27

Primul bulgare de zapada ce se va transforma in avalansa tradarilor!Toti se vor turna unul pe celalalt,ca sobolanii...

 •  25 Februarie 2009, 23:02

John munceste nu gandeste. Curte de Apel nu e numai in Bucuresti. Dar dupa datul cu sapa, ce sa mai stie John.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează