FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 3-0

Inamicul public numărul unu în Ghencea » Florin Costea a avut parte de o primire ostilă aseară

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 17:27

Steaua a demolat-o pe CFR Cluj, scor 3-0, fiind cea mai mare diferenţă reuşită de roş-albaştri în faţa ardelenilor de cînd aceştia au promovat în Liga 1.

Disputa de aseară nu a însemnat numai debutul lui Petre Grigoraş pe banca CFR-ului, ci şi revenirea a doi foşti stelişti în Ghencea. Este vorba despre Florin Costea şi Pantelis Kapetanos.

Dacă grecul a trecut neobservat, fanii neavînd ceva de împărţit cu el, cazul lui Costea a fost unul diferit.

Olteanul a fost înjurat încă de cînd au fost anunţate echipele. Şi cînd a ieşit la încălzire, fostul jucător al Stelei a fost apostrofat de fanii de la tribuna a II-a.

Pe tot parcursul partidei, orice atingere de balon a lui Costea a fost întîmpinată de un cor de fluierături şi apostrofări.

Punctul culminant s-a consemnat la începutul celei de-a doua reprize, cînd Florin Costea a recuperat o minge în propria jumătate şi pornise un contraatac.

Adi Popa a venit tare din spate, l-a deposedat superb pe oltean şi a pornit un nou atac al Stelei.

Acest moment a fost aclamat de tot stadionul, care l-a aplaudat în picioare pe micuţul mijlocaş al Stelei şi a dat un motiv în plus de a-l apostrofa pe Florin Costea.

Nici fratele acestuia, Mihai, nu este în relaţii prea bune cu suporterii Stelei după ce a fost exclus din lotul campioanei din cauza comportamentului.

Considerat în urmă cu cîţiva ani unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai României, Mihai Costea se antrenează acum cu juniorii roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 August 2013, 17:16
Postat de petrusm pe 18 August 2013, 12:30

CE TREABA SA AIBE COSTEA CU STEAUA ? NICIUNA ... NU S-AU SIMTIT STELISTI NICI MACAR O SECUNDA ... ASA CUM NICI GICA POPESCU , LUAT CU FORTA IN ARMATA LA CLUBUL STEAUA , NU S-A SIMTIT O CLIPA STELIST .

corect!

bogdan-m
bogdan-m  •  18 August 2013, 19:28

Pe mine ma intereseaza amicalele cu Bals sau Motru momentan si sunt convins ca nu avem echipa de nivelul Ligii I. Asta nu inseamna ca nu pot sa-mi spun parerea despre faze ale unui meci pe care l-am vazut fara sa am o favorita. Oricum, mie mi se pare rea-vointa sa te uiti la poza publicata si sa nu vezi fault la Costea...

bogdan-m
bogdan-m  •  18 August 2013, 16:16

In faza pe care o aratati a fost fault toata ziua la Costea, fiind faultat si de Chiriches si de Tatarusanu, nu insa si pentru Hateganu. Ce sa mai spui de Hateganu care a vazut fault de "galben" atacul din spate cu talpa sus a lui Tanase. Cel mai bine cotat arbitru roman...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează