FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-3

Încă 10 zile de pauză » Bănel pierde alte două meciuri!

Articol de , - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei e accidentat mai grav decît se credea şi va rata atît returul cu Grasshopper, cît şi derby-ul cu Timişoara.

Steaua a bătut la Vaslui fără Nicoliţă şi continuă să evolueze fără cel mai vechi jucător al ei. Bănel a simţit probleme musculare pe finalul partidei tur cu Grasshopper şi a aflat acum că leziunea e mai serioasă decît bănuia. El a stat deja o etapă şi va lipsi şi în următoarele două jocuri ale roş-albaştrilor, returul de joi din play-off-ul Europa League şi runda viitoare din Liga 1, contra lui Poli Timişoara.

Absenţa fostului căpitan a fost suplinită duminică seara de Mihai Răduţ, mutat din mijlocaş central pe banda dreapă. Fotbalistul adus de la Internaţional a fost notat cu 7 în Gazetă şi e apreciat de Ilie Dumitrescu. Antrenorul îl consideră tehnic şi creativ, de aceea are încredere în el.

Răduţ, cumpărat de Steaua în vara asta, a fost cel mai "plimbat" jucător în debutul stagiunii. A început ca mijlocaş central ofensiv, cu Piţurcă, Ilie l-a folosit apoi închizător, iar acum a ajuns mijlocaş dreapta! Becali plînge după Bănel: "Păcat că s-a accidentat tocmai acum! Am fi avut nevoie de Nicoliţă".

4 a fost nota primită de Bănel după jocul cu Grasshopper, în care s-a accidentat. A fost cel mai slab meci al lui din acest sezon

2 mijlocaşi dreapta are Steaua în lot, amîndoi accidentaţi: Nicoliţă şi Szekely. Janos redevine apt abia peste o lună

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
valliev2dor
valliev2dor  •  25 August 2010, 16:18

Eu sunt un om foarte sensibil, nu doresc raul nimanui, insa in cazul de fata, datorita binelui pe care il doresc Stelei si lui Szekely, ii urez lui Banel sa nu mai aibe parte de acum inainte nici macar de 3 minute jucate ptr Steaua (accidentat, transferat, decedat... orice). Si de-o fi sa mai joace, macar sa joace fundas dreapta, exceptand faulturile pe care le face fara rost, merge pe acest post, daca nu titular, macar a doua rezerva de fundas dreapta.

drdre
drdre  •  24 August 2010, 12:41

au dreptate unii care au postat comentarii aici,chiar toti antrenorii stelei incepand cu olaroiu si terminand cu hagi au fost niste fraieri?cu banel trebuie sa stii sa lucrezi si iti va da tot pe teren ca e tigan nu e o rusine este reprezentativ pentru neamul lui si ar trebui sa fim mandri datorita lui romania a avut o reprezentanta calificata in ucl in dauna galatei,el a dat golul calificarii stelei in semifinala uefa,a participat la un turneu final, multi jucatori cotati mai bine nu !

ionut.steaua
ionut.steaua  •  24 August 2010, 10:02

@satyricon nu inteleg de ce incerci sa-ti impui un punct de vedere mult prea subiectiv si aiuristic; de ce? pentru ca daca faci o statistica nici macar 5% din cei care nu-l vad pe banel asa de bun cam il crezi tu.....nu incerca sa te dai mai destept decat multi altii.......banel tot incearca sa plece afara, becali cere cam prea mult pe el, el nu prea este o garantie pentru suma imensa ceruta pe el.......deci ne vom mai "bucura" mult de el la Steaua

Vezi toate comentariile (15)
Comentează