FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Încă o lună în "exil" » Inaugurarea stadionului din Voluntari a fost decalată din cauza unor "expertize suplimentare" venite după tragedia de la Colectiv

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 00:00

Trupa lui Gheorghe Mulțescu va mai avea de suportat meciuri pe "Ștefan cel Mare", chiar dacă oficialii clubului anunțaseră că pe 28 noiembrie vor debuta pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari.

Clubul a emis un comunicat prin care spune că va mai dura aproximativ o lună pînă cînd ilfovenii vor putea juca "acasă". Motivul? "Clubul a cerut o expertiză suplimentară în vederea evitării unor drame precum cea care a lovit România cu puțin timp în urmă.

Unul dintre puținii experți autorizați din țară deja controlează și analizează fiecare colțișor din stadion. O astfel de expertiză durează, în general, în jurul a 30 de zile", se arată în comunicatul Voluntariului.
Cel mai probabil, meciul cu Dinamo, programat pe 30 noiembrie, care ar fi trebuit să fie primul pe teren propriu pentru Voluntari, se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare.

4.600 de locuriare stadionul din Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează