FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o problemă la Steaua » Un jucător i-a cerut lui Reghecampf să-l lase să plece din Ghencea!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 16:01

Mihai Costea a fost primul care nu a mai suportat să fie mereu rezervă la Steaua şi după un conflict cu Reghecampf, antrenorul l-a anunţat că nu mai face parte din lot.

Apoi, şi Iasmin Latovlevici a cerut o hîrtie pentru a afla pe ce bani poate pleca de la Steaua, lucru neacceptat de managerul MM Stoica.

Acum un nou fotbalist şi-a exprimat nemulţumirea. Este vorba despre Mihai Răduţ, cel care a şi avut o discuţie cu Laurenţiu Reghecampf, cerîndu-i să-l lase să plece din Ghencea dacă nu joacă:

”Mihai a avut o discuţie civilzată cu Reghecampf în care l-a rugat să-l lase să plece la o altă formaţie deoarece el consideră că la 23 de ani trebuie să joace mult mai mult faţă de momentul actual. Însă, antrenorul i-a spus că este netransferabil şi că trebuie să stea liniştit şi să aştepte să-i vină rîndul”, a explicat un apropiat al mijlocaşului pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
plischi
plischi  •  24 August 2013, 05:26

acum, dupa ce a trecut in trupa coANEI MARIA, sigur va juca. nu stiu insa daca nu-l vor obliga si sa cante manele...

patrick83
patrick83  •  07 August 2013, 23:55

Sa plece daca nu mai vor!!!! La STEAUA se sta de placere, nu cu forta!!!!] FORZA STEAUA!!!

melcul_furios
melcul_furios  •  07 August 2013, 20:14
Postat de idol pe 07 August 2013, 20:05

nu ma surprinde faptul ca unii pun botul la diversiuni ieftine. cum dracu sa vrei sa pleci cand mai ai 2 meciuri si-ti canta imnul ligii. apoi vazand calendarul competitional, oportunitatile de a juca se vor ivi pentru fiecare. toti trebuie sa fie pregatiti sa intre titulari

E normal ca un jucator sa isi doreasca sa joace, nu sa fie rezerva la o echipa, indiferent cat de mare este ea. De ce crezi ca toate echipele mari imprumuta jucatori la alte echipe sau in alte campionate? Ca sa joace, sa le dea ocazia sa creasca. Radut e rezerva la Steaua, a fost si inainte sa plece la Pandurii, e si acum. Ia vezi tu ce multumit e Pantilimon ca joaca de 2 ani de City.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează