FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un atac asupra lui Dinamo! Laurenţiu Reghecampf îl contrazice pe Negoiţă: "Nu îi poţi opri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 19:54

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, îşi menţine părerea cu privire la jucătorii pe care îi doreşte de la Dinamo. Tehnicianul roş-albaştrilor a anunţat că îi doreşte pe toţi jucătorii importanţi cărora Ionuţ Negoiţă le-a promis că îi lasă să plece. 

"Treaba lor, dacă un jucător este de vînzare şi are o hîrtie, noi îl putem cumpăra. Pe toţi îi iau dacă vor fi de vînzare. Nu am nici un duel cu Negoiţă.

Gigi Becali va cumpăra cei mai buni jucători din România. Steaua îi va avea. Dacă Negoiţă a trecut de clasa a 2-a, noi am trecut deja de facultate.

Staţi puţin. Vorbind serios, el a zis că vor pleca jucători că nu îi mai poate ţine. El crede că vor pleca în străinătate. Dar nu le poate impune asta.

Noi îi vrem. Jucătorii vor merge unde va fi mai bine. Dacă nu vor avea oferte bune de acolo, vor veni la Steaua. Aici sigur le va fi mai bine decît la Dinamo", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
belamy
belamy  •  23 Aprilie 2014, 18:45

cand te "cheama" reghe-blat....ce mai e de comentat....?

totdd
totdd  •  23 Aprilie 2014, 14:17
Postat de plischi pe 23 Aprilie 2014, 07:43

asta vrea sa-i ia fiindca este convins ca are nevoie de ei, sau pur si simplu numai ca sa-l oftice pe negoita?

lasa ca gigi a cumparat tot ce era mai bun prin Romania de ani de zile! sau ma rog, investea...alde Dayro, fratii costea, etc...si? cum a mers echipa? foarte prost! stelei ii lipsea antrenorul, pt ca jucatori bun erau ! jucatori buni au fost la steaua intotdeauna. dar nu aveam antrenor! singurii cu care a mers bine steaua a fost protasov, olaroiu si bergodi ! ei bine, reghekampf, a reusit cat cei trei la un loc ! bravo reghe !

bamse1901
bamse1901  •  23 Aprilie 2014, 11:44

asta iti doresti tu, dar uite ca se va putea

Vezi toate comentariile (88)
Comentează