FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un episod din serialul "Să rîdem cu Tănase": Dodel nu ştie nimic!

Tănase a purtat banderola de căpitan, dar nu îşi recunoaşte colegii pe teren
Tănase a purtat banderola de căpitan, dar nu îşi recunoaşte colegii pe teren

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 08:49

Tănase s-a întors de patru zile de la echipa naţională, dar nu s-a dezmeticit bine şi confundă jucătorii pe teren.

Levy face strategia în cantonament, cu sistem 4-4-2 şi posesie exersată zi de zi, obsesiv. Un singur lucru nu i-a trecut prin cap israelianului: să-i prezinte lui Cristi Tănase toţi jucătorii din lot, ca să-i cunoască şi el. Dodel chiar nu-şi cunoaşte colegii. La antrenamentul de ieri a arătat că îi ştie doar pe cîţiva dintre ei.

Făcea echipă cu Valeriu Lupu şi a ţipat de trei ori la fundaşul stînga ca să-i ceară mingea, dar tot n-a primit-o. Lupu nu i-a pasat, dar nu fiindcă n-ar fi avut încredere în el, doar că Dodel l-a confundat! I-a strigat: "Rusule! Rusule! Rusule!". Alt coleg i-a nimerit numele: "Lupu". Şi-a primit mingea. Tănase a rămas blocat: "Aaa, sau Lupu, cum te-o chema!".

Dodel vine după un sezon în care a purtat în multe meciuri banderola de căpitan! Ilie Dumitrescu îl făcuse lider, decizie care l-a contrariat pe Mihai Stoica. Înainte să redevină manager al Stelei, MM a criticat la DigiSport: "Cum să-i dai banderola lui Tănase? Ce poate să le transmită el colegilor?".

E cel mai scump din istorie

Tănase chiar e important pentru Steaua. Măcar pentru bilanţul financiar al clubului. A costat cel mai mult dintre toţi fotbaliştii care au fost transferaţi vreodată în Ghencea. Becali i-a dat Argeşului 1,8 milioane de euro pentru jumătate din drepturile asupra lui, deci suma totală la care a fost evaluat în 2008 era de 3,6 milioane de euro!

Probleme de comportament

Dodel, fotbalist ofensiv, are două goluri în campionat de cînd joacă în roşu şi albastru, înscrise la o distanţă de un an şi jumătate! Pe lîngă lipsa de eficienţă, s-a remarcat cu aventurile mondene. A apărut beat cîntînd cu lăutarii, alergat de ţigani într-o discotecă din Olteniţa şi imediat jucînd poker cu Bogdan Stancu, la cîteva zile distanţă.

Alte episoade în care s-a făcut de rîs

1. N-a fost în stare să ia un "galben"
În toamna anului trecut, Lăcătuş i-a solicitat să încaseze în finalul unui meci încă un cartonaş galben pentru a fi eliminat şi pentru a fi suspendat la un meci de Cupa României şi nu la unul important de campionat. Au urmat 10 minute comice în care Dodel s-a chinuit să ia un avertisment, însă gesturile sale au produs disperare şi mult zîmbet pe banca Stelei, dar şi în tribune, iar partida s-a terminat fără să mai vadă "galben".

2. A fugit după fotoreporteri pe Anfield Road
În septembrie 2010, înaintea startului meciului Liverpool - Steaua 4-1, fiecare echipă s-a aşezat la pozele de dinaintea partidei, fiecare în terenul ei. Tănase, văzînd majoritatea fotoreporterilor în dreptul lui Liverpool, s-a îndreptat înspre acea zonă şi le-a făcut semn şi coechipierilor: "Haideţi, mă, acolo, că sînt mai mulţi fotografi". L-a oprit Răduţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
capatzana
capatzana  •  28 Iunie 2011, 19:19

Eu inteleg ca asta nu are habar ca atat il duce capul, dar sa scri in ziar ca " Levy face strategia in Antalya" m-i se pare m-ai penallllllllllllllllllll,saracu de tine nu sti unde esti?

rapid..
rapid..  •  28 Iunie 2011, 17:56

dodel este oglinda suporterului tipic stelist.

leroiv72
leroiv72  •  28 Iunie 2011, 12:59

din pacate acest baiat are o inteligenta atat de scazuta....ca nu poate efectiv sa'si puna bruma de talent fotbalistic in valoare! deci omul este un claudiu raducanu, clar! uneori....cred ca e mai rau ca ala... :( ce tactica, asezare in teren, etc. elocventa e faza de pe vremea lui ilie dumitrescu antrenor....cand la o sedinta tactica...ilie spune ceva de genul..."si daca se apropie finalul meciului si trebuie sa inscriem dam un "emergency ball" pe kapetanos...la care dodel intreaba nedumerit..."ce sa dam?" offf, Doamne....

Vezi toate comentariile (54)
Comentează