FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un transfer ratat de Steaua în această vară? » Alibec spre Italia

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 09:34

Steaua nu a făcut nici un transfer important după sfîrşitul sezonului, aşteptînd decizia UEFA. Doar Stanciu, transferat încă din primăvară, şi Răduţ, revenit după împrumutul la Pandurii, sînt noutăţile roş-albaştrilor.

Gruparea stelistă nu a reuşit să-i transfere pe Sînmărtean, Viera, Keşeru, Bokila şi Nistor, toţi de pe lista Stelei. Şi Reghecampf a declarat că regretă că aceşti jucători nu au venit la Steaua. De asemenea, şi Chiţu a fost dorit de Gigi Becali, dar fotbalistul a ajuns în Franţa, la Valenciennes.

Steaua îl mai are pe listă şi pe Denis Alibec, dar trebuie să negocieze cu Inter ca să-l obţină. Roş-albaştrii sperau ca atacantul să devină liber în urma unui acord cu clubul lombard şi să poată fi luat după aceea gratis. Dar presa din Italia scrie că Internazionale intenţionează să-l cedeze pe Alibec, 22 de ani, la Bologna, sub formă de împrumut.

Denis a marcat 5 goluri pentru Viitorul în Liga 1.

600.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt.de.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
schnel
schnel  •  27 Iunie 2013, 17:55

Atit le trebuie, pe Alibec si-apoi nu le mai trebuie nici un virf. E si eftin.

guderian
guderian  •  27 Iunie 2013, 11:59
Postat de wallachian pe 27 Iunie 2013, 11:58

alibec are talent, pacat de personalitatea paguboasa, sper sa se maturizeze si sa devine un jucator de valoare. inca mai are timp

Pai are 18 ani de speri sa se maturizeze? Asta asa moare, speranta. Ca Lutu!

wallachian
wallachian  •  27 Iunie 2013, 11:58

alibec are talent, pacat de personalitatea paguboasa, sper sa se maturizeze si sa devine un jucator de valoare. inca mai are timp

Vezi toate comentariile (14)
Comentează