FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încearcă la Rîpă » Dinamo a pus ochii pe fundaşul Oţelului

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 21:20

Fundaşul dreapta al Oţelului, aflat în ultimele 6 luni de contract, e pe lista de achiziţii a dinamoviştilor


Dinamo îşi stabilise o mulţime de ţinte pentru mercato din această iarnă, dar momentan nu a reuşit să aconteze nici un fotbalist. Asta din lipsă acută de fonduri. Reţeta favorită rămîne şi în această pauză cea a jucătorilor liberi sau intraţi în ultimele 6 luni de contract, însă şi aici apar probleme, întrucît fotbaliştii nu acceptă să-şi ofere semnătura decît în schimbul unui bonus consistent la instalare.

Dorinel Munteanu nu ştie cît va mai fi antrenorul lui Dinamo, dar a creionat o listă de jucători ce i-ar fi necesari pentru întărirea lotului. La zi cu situaţia foştilor săi elevi de la Galaţi, "Neamţul" ar dori să lucreze şi în Ştefan cel Mare cu Cornel Rîpă, care, de la 1 ianuarie, intră în ultimele 6 luni ale acordului personal. Ar fi soluţia perfectă, avînd în vedere că tehnicianul de 44 de ani îl cunoaşte foarte bine pe gălăţean, dar şi pentru că roş-albii îi caută un concurent lui Nica.

Cu un salariu lunar de 6.000 de euro la Oţelul, fundaşul de 22 de ani îşi doreşte să schimbe aerul. Rîpă ar fi de acord să se mute în Ştefan cel Mare, însă îşi doreşte un venit stagional de 120.000 de euro. E posibilă şi varianta ca Rîpă să semneze de pe acum cu Dinamo, dar va juca în alb şi roşu abia din vară, întrucît "cîinii" nu sînt dispuşi să plătească nici un cent pentru ca Oţelul să-l elibereze din ianuarie.


5 selecţii are Rîpă la echipa naţională, el bifînd prima convocare în 2010

1 gol a marcat Rîpă în cele 118 partide jucate în Liga 1, sezonul trecut, contra Universităţii Cluj

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Rîpă, conform site-ului specializat transfermarkt.de

"Sînt de patru ani la Galaţi şi cred că ar fi timpul să plec. Dinamo e o echipă foarte bună, dar nu pot vorbi despre un eventual transfer pentru că Oţelul este prima opţiune momentan"
Cornel Rîpă, fundaş Dinamo

Iaşiul vrea 700.000 de euro
Dorinel Munteanu i-a cerut la Dinamo pe doi dintre fotbaliştii de perspectivă ai lui CSMS Iaşi: atacantul Adrian Herghelegiu şi stoperul Adrian Avrămia, ambii în vîrstă de 20 de ani. Moldovenii sînt dispuşi să se despartă de cei doi, însă cer aproximativ 700.000 de euro, sumă considerată prohibitivă de "cîini". Roş-albii speră, în baza bunelor relaţii, să rezolve mutările printr-un schimb de jucători, Andrei Cristea numărîndu-se printre cei de care roş-albii sînt dispuşi să se despartă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
suicido
suicido  •  27 Decembrie 2012, 10:55
Postat de vladutz13 pe 27 Decembrie 2012, 05:00

In momentul asta Rapa nu este peste Nica... acum 2 ani juca excelent, dar pe urma a jucat din ce in ce in ce mai prost. Nu am explicatie dar asta e realitatea.

Explicatia este ca s-a plafonat. Orice jucator care joaca minim 2-3 la aceeasi echipa si nu castiga trofee constant, pateste chestia asta. Daca ar ajunge la Dinamo, ar redeveni fundasul de banda de nationala din trecut.

neuercainerosu
neuercainerosu  •  27 Decembrie 2012, 10:48

Buba lui Dinamo sunteti voi astia care scrieti mizerii.

claudiured22
claudiured22  •  27 Decembrie 2012, 10:04

Mai bine ii face concurenta lui Pulhac

Vezi toate comentariile (15)
Comentează