FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Încep să mişte » A venit şi vremea achiziţiilor la Rapid

Articol de - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 19:37

Giuleştenii l-au înregimentat pe cehul Pavel Cmovs, stoper ce a fost 4 sezoane sub contract cu Nijmegen. Urmează Tiago Lopes şi există şanse şi cu Săpunaru

Rapidiştii se întăresc înaintea cantonamentului şi au obţinut deja semnătura lui Pavel Cmovs, 24 de ani. Format de Slavia Praga, apărătorul central a fost transferat în Olanda, la NEC, în 2010. Apoi, liber de contract s-a transferat în Bulgaria, la Levski Sofia, în ianuarie 2014, iar în vară a fost cedat în India, la Mumbai City. Cehul a acceptat condiţiile propuse de Rapid şi va semna o înţelegere pînă în vară.

Un alt jucător ce urmează să pună iscălitura pe contract este portughezul Tiago Lopes. Fundaşul de bandă de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi se va alătura lotului condus de Pustai zilele viitoare.

O altă veste bună pentru giuleşteni vine din partea lui Cristi Săpunaru. Fundaşul de 30 de ani, aflat încă într-un proces cu fostul său club, Elche, şi-a dat acceptul să se antreneze cu echipa şi să meargă în cantonamentul din Grecia în care se va pleca astăzi.

"Sîntem în discuţii avansate cu 8-9 jucători. Săpunaru se antrenează cu noi şi sper ca în cîteva zile să devină jucătorul nostru. Şi cu Nicolae Grigore sînt încrezător. Luni sau marţi va ajunge şi el în cantonament"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid, la DigiSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  18 Ianuarie 2015, 17:30

pana si Rapid transfera fundasi si mijlocasi, numai noi nu !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Ianuarie 2015, 13:28
Postat de juliusmad pe 18 Ianuarie 2015, 09:30

surprinzator nu au aparut sa comenteze nebraska, legenda visina, ortega si inginerul, recunoscuti ca niste rapidisti vajnici. nu-i nimic, ii gasesti pe articolele stelei ;)

stai linistit, nici foarte multi "bravi" stelisti inca n-au murdarit complet si pagina asta. cei enumerati de tine sunt mici copii.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Ianuarie 2015, 13:27

nu e rau. daca tot nu au contracte si nu joaca, slabe sperante ca pana la vara sa gaseasca ceva. de ce sa nu ramana la rapid, fac niste meciuri bune, reintra in circuti si uite asa, rapid ii ajuta inca o data in cariera, la randul sau.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează