FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ÎNCEPE HAOSUL și la Dinamo? Fără stemă! AFC Dinamo vrea să îi dea un ultimatum lui Ionuț Negoiță! Reacția clubului alb-roșu

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 00:00

Disputa dintre Ionuț Negoiță și Nicolae Badea cunoaște noi episoade, companiile celor doi fiind în proces.

update 10:30

Oficialii lui Dinamo au reacționat pentru GSP.RO:

"Firma domnului Badea are înregistrată la OSIM steama pe care o poate folosi doar în acțiuni sportive, dar nu și pentru activitățile comerciale. Clubul nostru poate folosi fără probleme brandul în ceea ce privește comercializare produselor. Și clubul domnului Badea folosește stema în asftel de acțiuni la magazinul grupării din Ștefan cel Mare ", au spus oficiali ai clubului.

Știrea inițială:

În urmă cu două săptămâni, Tribunalul București a instituit "sechestru asigurator constând în acțiuni reprezentând 92,9 la sută din cele deţinute de Ionuț Negoiță până la concurența sumei de două milioane de euro".

Decizia nu e definitivă, poate fi atacată la Curtea de Apel și, apoi, la Înalta Curte. "În momentul în care Badea a cesionat acțiunile către Negoiță, pe 13 martie 2013, s-a hotărât în agreement-ul lor ca în decurs de un an să primească acele două milioane de euro, reprezentând acțiuni și o datorie de un milion de euro pe care fostul șef al clubului o avea de încasat de la Dinamo. Badea a renunțat la o sumă mai mare. Aceasta urma să fie achitată prin imobile, ceea ce nu s-a mai întâmplat", au povestit surse din fotbal pentru GSP. Astfel că s-a ajuns la proces, iar "FC Dinamo Badea" trece la un alt nivel.

Război ca la Steaua

"FC Dinamo Badea" va trimite în aceste zile o notificare către "FC Dinamo Negoiță", actualul club, prin care va cere interzicerea comercializării produselor cu brandul Dinamo în magazinele grupării, așa cum este cel deschis ieri la Rin Grand Hotel!

"Palmaresul, stema și sigla au rămas la Badea, pe mai departe. Jucătorii pot purta stema, de exemplu, sportiv, pe tricouri, la meciuri sau la diverse acțiuni, însă se va solicita ca la magazinul oficial să nu se mai vândă produse cu brand lui Dinamo", au mai spus sursele Gazetei.

O situație asemănătoare este la Steaua: magazinul suporterilor roș-albaștri, din Grand Arena, nu comercializează produse Nike, sponsorul tehnic al clubului. Sunt doar fulare, diferite tricouri, hanorace şi tot felul de alte produse, toate personalizate cu sigla pierdută de Gigi Becali în dauna CSA Steaua.

În schimb, la alte doua magazine, din Drumul Taberei și Ghencea, deținute de Adrian Gheorghiu, un apropiat al grupării, se pot găsi tricouri și alte produse cu actuala siglă a vicecampioanei, toate de la Nike, exact așa cum poartă jucătorii lui Laurențiu Reghecampf.

"Este vorba despre un litigiu între domnii Negoiță și Badea care este departe de a fi încheiat. Viața echipei nu e afectată cu nimic. Noi ne vedem de fotbal și dumnealor de ale lor"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (146)
ticbis
ticbis  •  18 Noiembrie 2016, 19:21

Problema asta cu Dinamo este mai veche si foarte cunoscuta, numai ca nu s-a facut valva in presa asupra ei. Badea si-a vandut actiunile lui Negoita ca sa scape de presiunea datoriilor uriase, insa in contract a stipulat ca ii da doar lotul de jucatori, dreptul de a evolua in prima liga ca sa continue palmaresul si atat. A fost mai degraba un fel de inchiriere. Restul a ramas la societatea lui Badea: sigla, brand, palmares, culori, insemne si toate celelalte drepturi comerciale. Daca Mutu n-ar fi anuntat ca a gasit cumparator pentru Dinamo, nu s-ar fi intamplat nimic, numai ca ce vrea sa faca Negoita este cam acelasi lucru cu un chirias ce incearca sa vanda apartamentul in care sta cu chirie in numele proprietarului. Reactia lui Badea este fireasca, mai ales ca Negoita nu i-a platit nici pana acum cele 2 mil de euro pentru actiunile prin care i s-a cedat administrarea clubului. Badea a solicitat sechestru pe actiunile clubului (pe care Negoita voia sa le vanda) si interzicerea comercializarii materialelor ce promoveaza brandul pe care societatea lui inca il detine pe deplin. Norocul lui Dinamo e ca nu face profit, ca ar fi cerut si alte despagubiri! In fine, Dinamo a lui Negoita e doar o clona a clubului lui Badea. In acte, Badea are tot, mai putin o echipa de fotbal. Situatia lui Dinamo e de o mie de ori mai complicata decat cea a Stelei! Aviz amatorilor!

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  18 Noiembrie 2016, 18:58
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 18 Noiembrie 2016, 18:46

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.......... doar clona fecesebe aka rusinea Romaniei si a Europei :))))))))))))))

Murim de rusine ca ne calificam an de an in Cupe Europene, fie ca e vorba de Champions League ( Shmpion Lig' pentru catei ) sau Europa Legue. An de an murim de rushine ca batem 1-2-3 echipe din Europa la baraje si mergem in EL sau CL :))))

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  18 Noiembrie 2016, 18:46
Postat de travka pe 18 Noiembrie 2016, 17:57

Deci clubul lui badea și clubul lui Negoiță...e clar ca dinamu e o clona obosita

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.......... doar clona fecesebe aka rusinea Romaniei si a Europei :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (146)
Comentează
Close