FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID, ORA 20.00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Incidente între suporteri la Mediaş. 5 rapidişti au fost arestaţi!

5 arestati dupa incidentele dintre galeria lui U Cluj si cea a Rapidului
5 arestati dupa incidentele dintre galeria lui U Cluj si cea a Rapidului

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 14 mai 2011 20:23

Fanii rapidişti care au făcut deplasarea la Mediaş, pentru meciul cu U Cluj, au ajuns în oraş la ora 13.00, oprindu-se în cîteva baruri din centrul oraşului, acolo unde au consumat băuturi alcoolice. 4 ore mai tîrziu, aceştia au bătut doi localnici, după care s-au confruntat cu galeria Universităţii Cluj. Incidentele au avut loc la intrarea pe stadion a celor două facţiuni.

Suporterii celor două galerii nu s-au liniştit şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care au reuşit să aresteze 5 rapidişti. Meciul dintre U Cluj şi Rapid se dispută în această seară, de la ora 20.00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
46rossi
46rossi  •  16 Mai 2011, 11:42
Postat de wollt_rider pe 14 Mai 2011, 22:31

Sa mori tu ca au fost din SB ..... ? in general Sibiu si Mediasu sunt orase linistite (intreaba daca nu cunosti) si daca ma superi arunc cu iepurele dupa tine =))))

da ma...sa mori tu, ca au fost f multi din SIBIU. vezi pozele de la meci din galerie, ca si-au adus si banner cu ei. Si din Sibiu si din Mures si din Medias au venti pt Rapid.

46rossi
46rossi  •  16 Mai 2011, 11:38

CEA MAI FRUMOASA GALERIE....RAPID !!!!!!! Daca mai era loc la peluza mai veneau la meciul de sambata la sectiunea rapidistiilor. Incredibil ce lectie au primit u-istii despre ce inseamna pasiune pt echipa.IARi despre bataie....cam prost articolul, pt ca se stie cine a provocat scandalul....cei de la U.(au injurat si femei si copii...in stilul lor de huligani) Rapidistii nu s-au dus acolo sa se bata ci sa-si sustina echipa.....dupa cum se spune : sa-ncurajam Rapidul pana murim e cel mai sfant lucru pe care-l stim !

bubu0008
bubu0008  •  15 Mai 2011, 07:54
Postat de gazistu pe 14 Mai 2011, 21:11

daca zici rapid zici tig@n, daca zici tig@n zici scandal, si de aici si articolul aceste :D

daca nu ai habar despre ce vorbesti .......mai bine taci si daca taci ......nu mai pari asa prost :) si daca mai pui si virgula inainte de ''si'' chiar ca esti tare....... FZR

Vezi toate comentariile (23)
Comentează