FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ”U”, SÎMBĂTĂ, 19 NOIEMBRIE, 20:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Suporterii CFR-ului iau atitudine împotriva conducerii: nu-şi vor susţine echipa pe stadion la deby

Coada de la derby-ul din primăvară pare irepetabilă, avînd în vedere preţul extrem de piperat al biletelor
Coada de la derby-ul din primăvară pare irepetabilă, avînd în vedere preţul extrem de piperat al biletelor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 22:13

UPDATE Fanii CFR-ului protestează faţă de decizia conducerii clubului de a fixa preţuri foarte mari la bilete pentru derby-ul cu Universitatea. Asociaţia Independentă a Suporterilor "CFR 1907 Cluj " a postat pe site un comunicat în care dezaprobă decizia de a fixa preţuri prohibitive la acest meci şi anunţă cu vor intra pe stadion:

"A.I.S.C.P., în semn de solidaritate cu persoanele care nu au abonament sau nu îşi pot permite să achiziţioneze un tichet la respectiva partidă, fie ei ceferişti, simpatizanţi sau chiar suporteri ai adversarilor, a hotărît, prin membrii ei, că nu va intra pe stadion şi îşi va susţine echipa favorită din afara stadionului.

A.I.S.C.P. consideră acest tip de protest ca fiind unul de bun simţ faţă de proprii suporteri în primul rînd, dar şi faţă de cei ai adversarilor, şi nu în ultimul rînd, faţă de toţi iubitorii fotbalului din Cluj şi nu numai, amintind conducerii CFR 1907 Cluj că fotbalul este un fenomen social, acesta existînd în primul rînd pentru suporteri!

Nu ne confiscaţi stadionul !"

 

UPDATE Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a vorbit despre scandalul iscat de preţurile ridicate stabilite pentru derby-ul Clujului:

"Nu ştiu de ce atîtea reacţii. Nu sînt preţuri mai mari decît la un concert al unui cîntăreţ respectabil din afara graniţelor ţării. Cît e un bilet la Bon Jovi sau Iron Maiden? Nu sînt restricţii, nu am stabilit preţuri speciale pentru CFR-işti sau pentru U-işti, pentru clujeni sau pentru neclujeni. Meciul cu Universitatea este unul important pentru noi, nu avem intenţia să ţinem departe suporterii".

UPDATE // În direct la Radio GSP, directorul geneal al şepcilor roşii a reacţionat la auzul informaţiei referitoare la preţul biletelor pentru meciul cu CFR Cluj. "Totul s-a făcut de frica suporterilor, dar mai ales după ce anul trecut au avut cîte 7.000 de spectatori pe stadion, era normal să-şi ia astfel de măsuri. Este o motivaţie în plus şi pentru jucători să joace pentru suporterii care nu vor veni la meci şi vor rămîne acasă! Este incredibil ce preţuri au pus ei la bilete, chiar nu-mi amintesc că au existat vreodată astfel de preţuri. E o lipsă de respect pentru suporterii lor! Fiecare club îşi face strategia cum vrea dar acum după mine e o strategie greşită!", a precizat Felix Grigore.

UPDATE // Patronul formaţiei Universitatea Cluj, Florian Walter, le recomandă suporterilor echipei pe care o finanţează să boicoteze meciul cu CFR, din "Gruia", ca urmare a preţurilor mari stabilite pentru bilete.
”In locul clujenilor aş boicota acest meci, să fie stadionul gol. Cei da la CFR nu-şi iubesc nici măcar propriii suporteri. E aberant, n-aş face niciodată aşa ceva”

Cosmin Irimieş, directorul executiv al lui "U", a completat: ”Noi încercăm să aducem fanii la stadion, iar prin asemenea gesturi îi îndepărtăm. În ţara asta, există un singur club care recurge la asemenea măsuri aberante”

Conducerea echipei din Gruia încearcă să limiteze accesul fanilor lui ”U” Cluj la meciul, care se va disputa sîmbătă, de la 20:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO.

CFR Cluj a mai realizat o premieră. Clubul din Gruia a stabilit preţurile la tichetele de acces la partida de sîmbătă cu "U" Cluj, cele mai mari, probabil, la o competiţie sportivă desfăşurată în România. Cele mai ieftine tichete costă 150 de lei, la peluză, iar cele mai scumpe 250 de lei. Ele se vor pune în vînzare începînd de miercuri. O persoană poate achiziţiona doar un bilet pe un buletin. Biletele pentru fanii lui "U" vor costa 150 de lei!

Cît costă biletele la derby-ul Clujului

Tribuna I - Sector 13-16 250 lei
Tribuna I - Sector 21 200 lei
Tribuna I - Sector 17-20;22-23 200 lei
Peluza 1 - Sector 24-28 150 lei
Peluza 2 - Sector 29-36 180 lei
Tribuna II - Sector 41;49-50 250 lei
Tribuna II - Sectoare 37-40;42-45;46-48;51-53 200 lei

"BILETELE PENTRU GALERIA FC UNIVERSITATEA CLUJ CARE AU ACCES ÎN Peluza 1 - Sector 28 - pret 150 lei SE VOR DISTRIBUI DOAR PERSOANELOR CARE SUNT MEMBRII ASOCIAŢIEI SUPORTERILOR ECHIPEI FC UNIVERSITATEA CLUJ. ACCESUL PE STADION SE VA FACE DOAR PE BAZA BULETINULUI DE IDENTITATE IN ORIGINAL", este comunicatul clubului din Gruia.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (231)
nea_silica
nea_silica  •  15 Noiembrie 2011, 17:15

Asta cu "Nu ne confiscati stadionul" e cam tare. Stadionul e a lui Paszkany. Oricum gestul lui Arpike este incalificabil. Ii e teama ca luam bataie? Si ce? Se termina lumea? Nu mi-e mie de domnul? Walter, presupun ca are bani suficienti. E incorect in primul rand fata de suporterii mai saraci ai franarilor si apoi fata de toti suporterii. E nesportiv. Nu e FAIR PLAY domnule sef! Si asta v-o spune un suporter ceferist. Rusine! Stiu ca astia cu bani multi isi pot permite orice. Ca doar ne platesc din buzunarul cel mai mic, daca vor. Dar e dezamagitor si urat.

matei1919
matei1919  •  15 Noiembrie 2011, 10:38
Postat de albusibiu pe 15 Noiembrie 2011, 08:06

Bravo pentru mesajul lacrimogen... Erai cumva de mana cu copiii tai cand i-ai injurat pe ceferistii ce erau, tot cu copii de mana, la iesirea din T2? S-ar putea ca tu sa fii, daca nu, scuzele mele, inseamna ca a fost alt u-ist in aceeasi ipostaza. Culmea ipocriziei o atingi la citatul de pe final. Deci scopul vostru era de camaradenie, nu de ura?!?! Sunteti hipioti si n-am vazut eu bine?!? Daca va da acum mana la bilet si daca veniti cu acelasi comportament din primavara, atunci vom consemna cel mai scump taxate injuraturi din istoria ligii. :)

@albusibiu: ce e lacrimogen in ce am spus? e un adevar, iar un copil al meu tine cu CFR, iar 2 cu U. Tu ai impresia ca toti CFR-istii sunt o elita intelectuala iar toti U-istii niste infractori? Te inseli. U are suporteri vechi in mediul universitar, care nu ies in fata nici la stadion nici macar citind toata ziua ziarele de sport, pentru ca sunt si alte lucruri pe lumea asta. Tu vad ca pui foarte multa patima, sincer nu stiu daca merita... Faza cu injuratul la iesire nu stiu daca e adevarata sau nu, multumesc pentru scuze.

pinguinul1919
pinguinul1919  •  15 Noiembrie 2011, 10:30
Postat de zdradu pe 15 Noiembrie 2011, 01:10

Pentru "felicitari" , albusibiu va asteapta pe pagina lui de facebook : ://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001009821459&sk=wall ..nu ezitati !

Ai de plm mea :)), pentru oligofrenu' asta ne bateam capul? Pe chestia asta abandonez comentatul pe gsp.ro, ai de capu'meu

Vezi toate comentariile (231)
Comentează