FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Incredibil! Primarul comunei Chiajna vrea să revendice terenul pe care e construit stadionul Steaua!

Steaua a părăsit Ghencea, Chiajna vrea stadionul
Steaua a părăsit Ghencea, Chiajna vrea stadionul

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 12:46

Arena pe care Steaua a făcut istorie rămîne în centrul atenţiei şi cînd nu apare Gigi Becali în discuţie. Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, care este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al nou-promovatei, aruncă bomba şi spune că stadionul roş-albaştrilor ar putea ajunge în proprietatea comunei pe care el o conduce!

"Noi nu mergem în excursie în Liga 1, obiectivul pentru sezonul următor e clasarea pe locurile 1-5. Asta înseamnă participarea în cupele europene! Chiar dacă avem unul dintre cele mai cochete stadioane din România, nu îndeplinim criteriile pentru organizarea
meciurilor de Europa. Am avea unde să jucăm, poate chiar în Ghencea! De fapt, noi putem revendica terenurile pe care se află complexul Ghencea! Şi poate o vom face!", a declarat Minea pentru gsp.ro.

Apoi a explicat: "Înaintea primului Război Mondial, terenurile din acea zonă aparţineau cetăţenilor din Chiajna, apoi au fost luate de stat cu japca. Documente atestă lucrul ăsta, deci să nu vă mire dacă Ghencea va fi din nou a Chiajnei".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
clnscp
clnscp  •  17 Iunie 2011, 19:05

mi se pare corect, va fi un public pe masura stadionului.

blue_sky
blue_sky  •  17 Iunie 2011, 18:52

Sa nu uiti sa revendici si terenul de sub Casa Poporului, Palatul Cotroceni si Guvern!!!!Succesuri mai nea Minea si in Liga Campionilor de la sate, ca o sa cadeti iar in B la anul, precum Branesti si Urziceni.Barcelona tremura cand aude numele Chiajna, au spus ca nici nu se prezinta la meci daca joaca cu voi!

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  17 Iunie 2011, 17:28

a fost cenzurat cuvantul psi-ho-,,,pat

Vezi toate comentariile (46)
Comentează