FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Îndemn la shopping » 10.000 de fulare alb-roşii vor fi oferite fanilor din Peluza Cătălin Hîldan

Negoiţă aşteaptă aproximativ 40.000 de dinamovişti la Derby.
Negoiţă aşteaptă aproximativ 40.000 de dinamovişti la Derby.

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 20:11

Vînzarea biletelor pentru derby funcţionează anevoios pentru dinamovişti, doar 7.000 de tichete fiind achiziţionate pînă acum de ”cîini”. Clubul a promovat ieri un nou clip spre a-i convinge pe suporteri să vină la stadion.

Suporterii "cîinilor" nu se înghesuie să achiziţioneze bilete pentru derby-ul de duminică. Aproximativ 7.000 de tichete au fost cumpărate de către fanii dinamovişti, 5.000 dintre ele fiind vîndute online.

Roş-albii s-au ţinut departe de casele de bilete în primele două zile de vînzare. Şefii clubului au promovat ieri pe site-ul oficial, www.fcdinamo.ro, un clip în care microbiştii erau invitaţi să cumpere tichete fie de pe platforma online, fie de la case.

De asemenea, suporterii care vor sta în Peluza Cătălin Hîldan au fost informaţi ieri că vor intra în posesia a 10.000 de fulare roş-albe. "Vor fi fulare simple, fără nimic în ele", au precizat oficialii dinamovişti, aluzie şi la faptul că în aprilie 2011, la un alt derby cu Steaua, disputat pe Ghencea, fanii au primit fulare din partea jucătorilor în care au fost ascunse petarde şi torţe. Ulterior, materialele din arsenalul pirotehnic au fost aruncate pe teren, dar şi-n tribune.

20 de lei este cel mai ieftin bilet, în inelul 3 la peluză, pe cînd cel mai scump costă 900 de lei, la lojă

43.789 de spectatori au asistat la ultimul Dinamo - Steaua disputat pe Naţional Arena, în aprilie 2013

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Mulţescu, la costum!
Dinamoviştii au oficializat ieri un parteneriat de imagine cu compania turcă Damat, care va oferi costume şi îmbrăcăminte casual jucătorilor pentru deplasări şi acţiuni ale clubului. Totodată, începînd cu derby-ul de duminică, Mulţescu va sta la costum pe banca de rezerve, renunţînd la trening. Aceasta este şi dorinţa şefilor grupării, care vor să rebranduiască imaginea lui Dinamo.

Cristea aşteaptă vizita medicală
Ioan Becali se va deplasa în Bulgaria spre a negocia cu campioana Ludogoreţ Razgrad transferul lui Andrei Cristea, 29 de ani. Atacantul s-a pregătit şi ieri cu Dinamo, însă aşteaptă confirmarea definitivării tratativelor spre a merge la sud de Dunăre pentru vizita medicală şi semnarea actelor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
insurgentul.
insurgentul.  •  09 August 2013, 17:09

Bai penibilor, mai aveti tupeul sa vorbiti de coregrafiile noastre? Toate galeriile echipelor de la noi au fost sprijinite la un moment de conducere pentru a realiza o coregrafie. (DIN PACATE) a ajuns ceva aproape normal. Singurele galerii care nu iau bani de la conducere sunt SUD STEAUA, sud dinamo si T2 rapid. (ma refer din Bucuresti). Dar faza cu fularele e prea penibila, asta chiar nu am mai vazut-o nicaieri. Dar voi sunteti campioni la ipocrizie.

avocatul85
avocatul85  •  09 August 2013, 14:23

indiferent cati vor fi ,mai mult de 30 de mii nu au cum sa fie ,ii vom bate cu 2 goluri minim diferenta !

onethatcomes
onethatcomes  •  09 August 2013, 12:37
Postat de conasu_boeru pe 09 August 2013, 11:46

".... ministrul de Externe, Ana Pauker, l-a chemat pe Ionel Mociorniţă într-o întrevedere particulară, unde i-a cerut pierderea meciului de către Carmen pentru a demonstra publicului român superioritatea indiscutabilă a omului sovietic. Carmen Bucureşti, clubul patronat de Mociorniţă, a fost desfiinţat tocmai pentru a face loc noii secţii de fotbal a Ministerului Forţelor Armate, care a purtat denumirea de ASA (1947-1948), CSCA (1948-1949), CCA (1950-1961) şi, într-un final, Steaua Bucureşti. ..." !!!!!!!!!! ASTA CERTIFICATUL DE NASTERE AL STELEI !!!! Deci ..."generalul armatei regale" , era ...Ana Pauker !!!! Si mai ai tupeul sa zici ce zici !

Ce enciclopedie ambulanta esti. De unde ai copiat asta?:))) Toti am fost comunisti, insa spre deosebire de altii, noi ne-am dezis de meteahna bolsevica si am evoluat, insa voi sunteti inca la stadiul primitiv. Aduceti jucatori de 1500 de euro salariu si voi vorbiti de comunism? Sa iti spun ceva. Cand a inceput revolutia, la 2 zile , trupele USLA erau in fata intercontinentalului, manifestantii erau de cealalta parte. In momentul cand trupele securitatii au inaintat spre manifestanti armata a inceput sa traga in securisti. Diferenta este ca armata ne reprezinta cu onoare in afara aparand tara iar voi va mandriti cu istoria voastra securista de tradatori din Ministerul de interne.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează