FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Indulgenţă pentru Stăncioiu » Portarul nu va fi trimis la juniori în cazul în care nu-şi va găsi echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2011 12:02

Căpitanul CFR-ului din 2007 va rămîne la prima echipă, dar nu va mai fi folosit în retur.


Eduard Stăncioiu a fost anunţat în al doilea cantonament din Antalya că nu va mai face parte din lotul cu care Alin Minteuan va aborda returul. Portarului de 29 de ani i s-a pus în vedere să-şi caute echipă, însă opţiunile erau limitate mai ales că în Vest perioada de transferuri era închisă. Stăncioiu a negociat cu FCM Tg. Mureş şi cu Astra, dar a decis să nu dea curs ofertelor celor două echipe din Liga 1.

El va rămîne cel mai probabil la CFR, pînă în vară, deşi nu va mai juca nici un minut pentru gruparea campioană. Paszkany a mărturisit că decizia de a-l pune pe lista de transferuri pe Stăncioiu a venit după analiza antrenorului cu portarii, Pietro Spinosa. "Nu am nimic ca om cu Edi Stăncioiu. Părerea antrenorului cu portarii e că Edi e al treilea portar ca valoare în acest moment. Dacă nu-şi găseşte angajament, va continua să se pregătească la prima echipă. Nu va fi trimis la juniori, sub nici o formă", a spus Paszkany. Ceilalţi jucători cărora CFR le-a propus rezilierea contractelor în această iarnă au fost ameninţaţi că se vor antrena cu juniorii dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu clubul. Stăncioiu mai are contract pînă în 2012 şi cîştigă 10.000 de euro lunar.


162 de meciuri în Liga 1 a adunat Eduard Stăncioiu în cariera lui

8 prezenţe
în Champions League a strîns portarul în tricoul vişiniilor

Cine apără?
Bătălia pentru un loc de titular în poarta campioanei se va da între Mincă şi Nuno Claro. Primul pare să aibă un mic avantaj după partidele de verificare din Antalya. Totuşi, atît portarul adus de la Braşov cît şi portughezul au avut destule momente de nesiguranţă în pregătiri. Clujenii au anunţat şi faptul că-i vor oferi un angajament italianului Amadio, dar că portarul de 23 de ani va intra în calcule numai din sezonul viitor.

Două amicale în ţară pentru CFR

Campioana a revenit vineri seara din Antalya. Vişiniii au programate două amicale la sfîrşitul săptămînii viitoare, care să-i permită lui Minteuan să ruleze tot lotul. Ambele dispute vor avea loc la Cluj, pe terenul CUG. Vineri, CFR va juca împotriva Arieşului Turda. O zi mai tîrziu, campioana va înfrunta o altă echipă din liga secundă, FC Bihor.

Bud aruncă mănuşa
Cristi Bud nu e speriat de concurenţa cu grecul Pantelis Kapetanos. "Concurenţa e benefică. La un club ca acesta nu eşti sigur niciodată pentru postul de titular. Cel care va fi mai în formă va juca. Mai important e să începem în forţă returul, cu o serie de rezultate pozitive care să ne readucă în lupta pentru titlu", a declarat Bud. Fostul atacant al Mediaşului nu poate juca în prima etapă, cu Brăneştiul, fiind suspendat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alfa_centauri
alfa_centauri  •  14 Iunie 2011, 20:10
Postat de cfr16 pe 13 Februarie 2011, 12:53

si daca nuno isi rupe o mana si minca un picior..tot nu va juca edy nici un minut:-??...edy e mai bun decat amandoi la un loc...eu portari mai slabi ca minca si nuno nu prea am vazut:|

Din cate am inteles, Edi a comentat mereu ca nuno e preferatul felcerului. Se pare ca asta l-a costat locul de titular. Imi pare rau pentru el!

cfr16
cfr16  •  13 Februarie 2011, 12:53

si daca nuno isi rupe o mana si minca un picior..tot nu va juca edy nici un minut:-??...edy e mai bun decat amandoi la un loc...eu portari mai slabi ca minca si nuno nu prea am vazut:|

dacihoratiu
dacihoratiu  •  13 Februarie 2011, 12:22

tiut de la juniori e mai bun decit oricare din astia patru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează