FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Infografie! Revenirea lui Oli a coincis cu o premieră neagră pentru Steaua » Mai jos nu se poate, mai prost nu există!

Onofraş a fost cel mai slab stelist în meciul cu Gaz Metan Foto: Lorand Vakarcs
Onofraş a fost cel mai slab stelist în meciul cu Gaz Metan Foto: Lorand Vakarcs

Articol de , - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 14:00

De 3 ani, de cînd Gazeta monitorizează meciurile din Liga 1 prin intermediul firmei DSP, nu s-a întîmplat ca Steaua să nu fi avut nici o ocazie de gol în decursul a 90 de minute

Meciul roş-albaştrilor de la Mediaş a intrat în istoria Stelei. În istoria neagră pentru că trupa din Ghencea a reuşit un record negativ care cu greu poate fi egalat! Timp de 90 de minute, Nicoliţă şi compania nu au reuşit nici un şut pe spaţiul porţii lui Pleşca şi nu şi-au creat nici o ocazie care să pună în pericol poarta celor de la Gaz Metan. E pentru prima dată cînd se întîmplă acest lucru în ultimii 3 ani! De cînd firma italiană DSP, la cererea Gazetei, monitorizează meciurile din Liga întîi, nu s-a întîmplat ca Steaua să aibă asemenea cifre dezastruoase!

Cu Dinamo, Steaua a avut 6 ocazii!
Gazeta a comparat cifrele din partida cu Gaz Metan cu cele din alte trei meciuri. Deşi a pierdut derby-urile cu Dinamo şi cu Rapid cu acelaşi scor, 0-1, cifrele roş-albaştrilor sînt mult mai bune. Cu echipa lui Ioan Andone, steliştii şi-au creat şase ocazii de a marca, în timp ce cu Rapid, roş-albaştrii au avut două situaţii de poartă. Şi în ultimul meci disputat în deplasare, cu Pandurii, 1-1, deşi a avut o evoluţie modestă, Steaua a avut 3 ocazii de gol.

Bila neagră: Onofraş
Cel mai slab stelist de pe teren la Mediaş a fost Marius Onofraş. Atacantul de 30 de ani a evoluat 56 de minute, timp în care a atins mingea doar de 13 ori, adică o dată la 4 minute şi jumătate, avînd 0 în dreptul tuturor parametrilor: şuturi, driblinguri, ocazii create, pase filtrante! Un alt jucător din Ghencea cu o evoluţie modestă a fost Bănel Nicoliţă. Din cele 44 de mingi jucate, mijlocaşul dreapta a pierdut 22 şi nu a reuşit nici o centrare din acţiune. A tras, în schimb, cel mai mult la poartă, dar toate şuturile sale au fost la cel puţin 5 metri de poartă!

Bila albă: Cristi Tănase
În evoluţia roş-albaştrilor există şi un plus. Cristi Tănase pare un jucător reinventat atunci cînd evoluează în centrul liniei mediane, aşa cum îl cere patronul Gigi Becali. Dodel a jucat 71 de mingi, a reuşit trei driblinguri, a avut 9 intercepţii şi a avut 9 schimbări de ritm.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
pacala_patitu
pacala_patitu  •  11 Mai 2011, 09:20

"Mai jos nu se poate, mai prost nu există !" Ei, na ! Ca şi colegii stelişti aşa zicem în fiecare an: mai jos nu se poate ! Ba se poate, răbdare să aveţi =]

source47
source47  •  10 Mai 2011, 19:21

ma doare la baston sau nici acolo :)) asa patron asa suporteri :))) hai pa..

elysica
elysica  •  10 Mai 2011, 16:31

de graba nu va mai face STEAUA performanta...mai tre sa treaca ceva timp sa ne mai imbucure inimile cum facea acum cativa ani...vasile cluj napoca

Vezi toate comentariile (26)
Comentează