FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - PETROLUL 1-1

Înfrăţiţi cu ghinionul! » Sportul şi Petrolul au remizat în Regie

Sportul a ratat victoria într-un meci pe care l-a controlat de la început pînă la final.
Sportul a ratat victoria într-un meci pe care l-a controlat de la început pînă la final.

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 20:29

"Studenţii" au ratat victoria într-un meci pe care l-au controlat şi rămîn în zona fierbinte a clasamentului.

Fără să debordeze de spectacol, prima repriză a aparţinut în totalitate gazdelor, dar alb-negrii au suferit în faţa porţii adverse. Dobre (14, 15) a ratat după pasele lui Ferfelea şi Curelea, Lungu a şutat puţin pe lîngă (27), iar şutul-centrare al lui Maxim nu a fost ajuns de căpitanul studenţilor. Dincolo, Popescu s-a trezit din amorţeală doar în prelungiri, cînd Komazec a scăpat singur cu el, dar sîrbul a tras modest, iar la cabine s-a intrat fără goluri.

Mitanul secund a debutat cu surpriză: acelaşi Komazec a profitat de această dată de ieşirea greşită a lui Popescu şi a reluat cu capul după centrarea lui Florentin Dumitru (47). Golul nu i-a descumpănit pe Curelea şi compania, care au revenit în ofensivă. Lazăr a şutat în bară, Dobre a profitat şi a marcat din 2 metri (55). Gazdele au ratat victoria în prelungiri, cînd Nicola (90Ă1) şi Farmache (90Ă2) puteau aduce cele 3 puncte în Regie.

Gol corect acordat

Valeriu Răchită l-a acuzat pe asistentul Miclos Nagy la cîteva minute după reuşita Sportului, susţinînd că în faza premergătoare golului, Lazăr ar fi fost în ofsaid: "Băi, e soarta noastră în joc, îţi baţi joc de noi?". Tehnicianul ploieştenilor a dat vina pe arbitraj şi la finalul partidei: "M-au sunat nişte prieteni şi m-au anunţat că a fost ofsaid. Aşa s-a întîmplat şi cu Dinamo în Cupă. Ce să mai zic?". Reluările tv au arătat că Lazăr a fost în poziţie regulamentară.

"Am pierdut două puncte azi împotriva unei contracandidate la retrogradare. Am jucat bine în prima repriză, dar am intrat prea relaxaţi în a doua. Este bine că am revenit imediat după şocul primirii golului" (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

"Sportul este o echipă bună, au cîştigat cu Vaslui, ar trebui să fim mulţumiţi pentru că nu am pierdut. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon" (Valeriu Răchită, antrenor Petrolul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  12 Decembrie 2011, 11:25

"Studenţii" au ratat victoria într-un meci pe care l-au controlat şi rămîn în zona fierbinte a clasamentului. esti distrus??Petrolul merita victoria...sau in cel mai rau caz un egal!!

bujika
bujika  •  12 Decembrie 2011, 10:56

ce meci ai vazut tu ma Pavele???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează