FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 3-1

Înfrîngerea de la Braşov mai face o victimă în rîndul trupei lui Reghecampf: "Ia Steaua la mişto! Mă ocup de el"

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 09:24

Gigi Becali a găsit vinovatul după insuccesul de sub Tîmpa, căruia îi transmite: "Crede că poate să facă ce vrea la Steaua. O să vadă el de aici înainte!"


1-3 la Braşov, Steaua continuă să fie lider, la distanţă mare de locul 2, antrenorul continuă să fie susţinut de patron, însă eşecul de luni seara a scos în decor un fotbalist important în ultimii doi ani în Ghencea. E vorba despre Novak Martinovici, cel care prin prestaţia sa a reuşit să-l scoată din minţi pe Gigi Becali.

"După ce-a făcut la meciul de la Braşov, Martinovici nu mai are ce căuta niciodată la Steaua! L-a făcut Batin avioane tot meciul. Am pierdut din cauza lui", a declarat ieri Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a trecut la ameninţări la adresa fundaşului sîrb: "De cînd i-am dat hîrtia aia că poate pleca, joacă numai la mişto, nu mai aleargă, face ce vrea el. O să vadă el. Cum el ne ia pe mine şi pe Steaua la mişto, aşa o să-l iau şi eu pe el la mişto şi o să-l ţin numai prin tribună să se înveţe minte. A jucat la vrăjeală la Braşov, pe partea lui a fost bulevard".

În urmă cu aproape două luni, Martinovici mai fusese scos o dată din lot de Gigi Becali după ce refuzase să joace fundaş dreapta la meciul cu Copenhaga. A intervenit însă Reghecampf, care l-a înduplecat pe patron să-i mai dea o şansă sîrbului. S-a convenit atunci că Martinovici va continua la Steaua, însă a primit în schimb o hîrtie că la finalul anului poate pleca fără pretenţii financiare din partea lui Becali, deşi contractul său expiră în iunie 2013.


"Am crezut că Martinovici are caracter, dar m-am înşelat în privinţa lui. De cînd i-am dat hîrtia că poate pleca la iarnă îşi bate joc de Steaua"
Gigi Becali, ptron Steaua

4 a fost nota pe care Martinovici a primit-o din partea Gazetei Sporturilor pentru prestaţia din meciul FC Braşov - Steaua 3-1


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2012, 01:23
Postat de cobra_z pe 28 Noiembrie 2012, 15:57

offf...stelisti luminati, luptatorii luminii...cum de nu intelegeti un lucru de baza : daca becali nu cumpara 1-2 jucatori din echipa adversa, de ex. acum pe batin trebuia sa-l cumpere...toata echipa voastra e facuta avioane :))) lasati baiatu in pace (martinovici) si luati-va de cioban ca nu a plusat iar cu valize =)))))))))))))

Pai inseamna ca atunci cand Steaua a jucat cu catelusii tai..cumparase ciobanul pe toti pe acolo pe la voi, inclusiv soferul de la autocar....ca prea si-a batut joc de voi Steaua...nu ati atins mingea decat prin pauza si inainte de meci la incalzire..

mihaienache
mihaienache  •  28 Noiembrie 2012, 16:07

ciobanu incult nu intelege ca fotbalisti nu sunt roboti si ca pot prinde si o zi mai slaba...vinde pleaca,mori !!!!

cobra_z
cobra_z  •  28 Noiembrie 2012, 15:57

offf...stelisti luminati, luptatorii luminii...cum de nu intelegeti un lucru de baza : daca becali nu cumpara 1-2 jucatori din echipa adversa, de ex. acum pe batin trebuia sa-l cumpere...toata echipa voastra e facuta avioane :))) lasati baiatu in pace (martinovici) si luati-va de cioban ca nu a plusat iar cu valize =)))))))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează