FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Insider la Palat: cum a fost dat afară Stan » Ilie: "Nu mai suport ce faci". Gigi: "Atunci te dau afară"

Ilie Stan a părăsit Steaua după şase luni.
Ilie Stan a părăsit Steaua după şase luni.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 21:33

Stan l-a surprins pe Becali ieri, cînd i-a spus în faţă că nu mai acceptă toate imixtiunea de la echipă, moment în care patronul l-a anunţat că e demis.

Stan a fost pe jumătate demis în noaptea de după egalul cu Gaz Metan. "L-aş da afară, dar nu am pe cine să pun", a spus Becali imediat după terminarea partidei. Ieri dimineaţă, Ilie Stan a mers la reşedinţa patronului şi imediat s-a deschis un dialog purtat pe un ton foarte ridicat între cei doi.

Ilie: "Gigi, eu nu-mi mai asum nici o responsabilitate la echipă pentru că tu te bagi mereu peste mine şi apoi tot eu sînt vinovat"

Gigi: "Am fost scos din sărite de faptul că Vlad Chiricheş a fost folosit fundaş dreapta, deşi eu am zis să nu mai joace niciodată acolo. Eu zic să rămîi în continuare, să te gîndeşti bine şi să rămîi acelaşi băiat ascultător ca pînă acum", i-a transmis patronul

Ilie: "Eu nu mai pot suporta ceea ce faci. Mereu mă suni să-mi spui cu cine să joc, pe cine să bag, pe cine să nu bag. Chiar nu mai suport ceea ce îmi faci. Rămîn doar dacă mă laşi în pace sau dacă te bagi, atunci e responsabilitatea ta, nu a mea"

Gigi: "OK, din acest moment nu mai eşti antrenorul Stelei. Eşti demis, aici s-a încheiat aventura ta la Steaua!"

Cei doi şi-au dat apoi mîna, iar Ilie Stan a plecat imediat de la Palat. Trecuseră 6 luni fără două zile de la momentul în care fusese instalat. Pe 30 septembrie 2011, tot după un egal, AEK Larnaca - Steaua 1-1.

"Eu nu sînt Copos să aştept să am trei înfrîngeri consecutive. Schimb şi 100 de antrenori pînă cînd o s-o văd din nou pe Steaua campioană" ( Gigi Becali, patron Steaua)

"Ilie Stan m-a enervat pentru că în ultima vreme a făcut echipa fix pe invers faţă de ce îi ziceam eu, adică m-a persiflat. El era băiat ascultător, nu ştiu ce s-a întîmplat, cred că a fost influenţat de cineva" (Gigi Becali, patron Steaua)

8 puncte o despart pe Steaua de primul loc, ocupat de CFR, aceeaşi distanţă de primul loc fiind şi în momentul în care Ilie Stan a preluat echipa

4 este locul ocupat în acest moment de Steaua, Ilie Stan preluînd echipa de pe locul 9 după 8 etape

68 la sută din punctele puse în joc la meciurile Stelei cu Ilie Stan antrenor au fost cîştigate de roş-albaştri, care au cucerit 31 de puncte din 45 posibile

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Istrate n-a greşit!

Gazeta Sporturilor de ieri a scris că arbitrul Dragoş Istrate a greşit neacordînd un penalty pentru Steaua, la duelul în careu dintre Geraldo şi Issa Ba. Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a declarat la Fotbal Club, de la DigiSport, că "centralul" din Bucureşti a procedat corect lăsînd jocul să continue. De aceea, Gazeta a decis să-i acorde lui Istrate nota 7, în loc de nota 5.

Pîrvulescu nu e grav
Accidentat în minutul 37 al partidei de luni seară, Paul Pîrvulescu a fost diagnosticat cu o entorsă la gleznă, însă accidentarea nu este una gravă. Fundaşul adus de la Mediaş are totuşi şanse mici să joace sîmbătă, în deplasarea de la Pandurii, însă ar putea fi apt pentru meciul cu Sportul.

"Tatu e de pe altă lume!"
Fost mare fotbalist al Stelei, Liţă Dumitru nu crede că valoarea lotului roş-albaştrilor este una ridicată: "Degeaba zice Gigi că are cel mai bun lot, nu aşa. Fraţii Costea nu mai sînt cei de la Craiova, iar Tatu e de pe altă lume. Sînt sigur că Stoichiţă nu are cum să prindă primele două locuri!".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
castaway
castaway  •  29 Martie 2012, 01:13

Ilie, eu cred ca ai dovedit ca esti un antrenor bun si sper sa ai rezultate pe masura valorii tale cu alta echipa. Mult succes ! p.s. Fa-l pe Gigi sa se zgarie pe ochi.

larisa_i
larisa_i  •  29 Martie 2012, 00:43

se stie...urmatorul, Lacatus

larisa_i
larisa_i  •  29 Martie 2012, 00:40

becali, esti un dopitoc bolnav....vai de Steaua!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează