FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Inspiraţi de Real Madrid! Soluţia găsită de stelişti pentru a acoperi absenţa jucătorilor convocaţi la naţionale

Costel Galca
Costel Galca

Articol de - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 11:35

Gâlcă nu poate să facă mare lucru în aceste două săptămîni în care i-au rămas atît de puţini jucători încît nici nu poate să conducă antrenamente normale.
Ca să completeze lotul, antrenorul a promovat cîţiva juniori, pe lîngă cei 12 fotbalişti rămaşi din prima echipă. Mai mulţi au dispărut din Ghencea, întrucît 13 au fost convocaţi la echipele lor naţionale în perioada asta!

Situaţia ciudată din curtea campioanei, cu antrenorul avînd la dispoziţie numai un portar şi 11 jucători de cîmp seniori, nu e unică în fotbal. Cosmin Contra a explicat la DigiSport ce se petrece la "granzii" Spaniei, Real Madrid şi Barcelona: "În asemenea momente, cînd au aproape toţi fotbaliştii la loturile naţionale, Ancelotti şi Luis Enrique îi trimit la echipa a doua pe cei care nu au fost convocaţi la "naţionale". La prima formaţie nu au ce antrenamente să facă, fiindcă rămîn prea puţini".

Cum Steaua nu mai are o echipă secundă, Gâlcă a procedat invers decît la Real şi la Barca: a "urcat" juniori în completarea seniorilor, nu i-a trimis pe cei din prima echipă la "satelit".

8 jucători de la Steaua sînt convocaţi la "naţionala" lui Piţurcă. Alţi doi au mers la "tineretul" României, la Lituania, la Insulele Capului Verde şi la Polonia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  12 Octombrie 2014, 08:36

in vederea acestor pauze, steaua trebuie sa caute adversari de talie cu care sa joace in meciuri amicale astfel incat sa rotunjeasca veniturile clubului prin disputarea unor partide contra adversari cu nume,

andytheblue
andytheblue  •  11 Octombrie 2014, 17:59

Titlul 26 e aproape @ REstul e cancan !

jjdinfj
jjdinfj  •  11 Octombrie 2014, 13:44

Asta e tare: "Alţi doi au mers la "tineretul" României, la Lituania, la Insulele Capului Verde şi la Polonia".Mie imi ies cel putin 4... Bravo. Tot asa, Simbetele noastre placute.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează