FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC VASLUI 0-3

Inspiraţia lui Wesley! » Brazilianul a marcat golul descătuşării vasluienilor

Wesley a fost din nou unul dintre jucătorii decisivi ai moldovenilor
Wesley a fost din nou unul dintre jucătorii decisivi ai moldovenilor

Articol de - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 10:14

Înainte de a se accidenta, brazilianul a marcat golul descătuşării pentru moldoveni. În final, Bălace şi Zmeu au adus liniştea la Vaslui.

Cu o echipă decimată de accidentări, vasluienii au început timid partida de la Chiajna. Ilfovenii au controlat începutul de partidă, făcîndu-l pe Hizo să încremenească de nervi pe bancă. Silviu Pană (14) a tras primul semnal de alarmă, iar Sorin Pană (16) a ridicat puţinii spectatori în picioare după ce mingea expediată şi a şters bara nesigurului Cerniauskas.

Vezi aici rezumatul partidei Concordia Chiajna - FC Vaslui 0-3

După mai bine de jumătate de repriză în care moldovenii n-au avut ocazii notabile, filiera braziliană Adailton- Wesley a creat golul. Primul a centrat perfect, iar al doilea a reluat perfect din şapte metri (33).

La reluare, vasluienii s-au trezit din amorţeală şi-au atacat non-stop chiar dacă pe teren nu mai era Wesley. În minutul 51, Temwanjera n-a reuşit să fructifice o bună ocazie de a marca, iar Gerlem şi Adailton n-au putut să majoreze nici ei scorul. Gerlem (55) a tras de la 15 metri slab direct în braţele lui Niţă, iar un minut mai tîrziu Adailton a tras mult peste poartă.

Cu Diniţă eliminat, Petre Marin a trecut pe lîngă egalare (62), după ce şutul său n-a nimerit poarta, fără ca vreun un coleg să împingă mingea în poartă. Gerlem a avut şansa să închidă tabela în minutul 68, dar mingea a lovit bara porţii. Golurile lui Bălace şi Zmeu din final au adus un zîmbet pe faţa lui Hizo, însă jocul continuă să nu fie cel pe care-l visează "Dulăul" şi nici patronul Porumboiu.

S-a rupt Wesley
Brazilianul Wesley Lopes a părăsit terenul accidentat după două contacte dure cu adversarii. Acesta a vrut să continue partida, însă durerile la coapsa dreaptă l-au obligat să iasă în minutul 41, în locul său intrînd Denis Zmeu. Wesley s-a accidentat la doar 3 minute după ce a reuşit să deschidă scorul pentru Vaslui. (Vlad Pahonţu)

Luchin a semnat
Vasluienii au reuşit primul transfer, cu trei săptămîni înaintea expirării interdicţiei de a lua jucători, obiectul transferului fiind fundaşul Srdjan Luchin. "Luchin a semnat pe 4 ani, e doar primul dintr-o serie de jucători care vor veni la Vaslui în următoarea perioadă", a declarat Adrian Porumboiu la GSP TV. (Vlad Pahonţu)

INBOX
- Observatorului jocului de ieri, Gheorghe Nedelescu, a verificat personal înaintea fluierului de start, dacă internetul şi prizele funcţionează la masa presei, pregătit să sancţioeze clubul organizator :)))
- În jur de 30 de fani ai vasluienilor au făcut deplasarea la Bucureşti pentru a-i încuraja din tribună pe elevii lui Viorel Hizo.
- Suspendat, Eugen Trică a preferat să stea în mijlocul fanilor de la tribuna a II-a, ţipînd non-stop la elevii lui Laurenţiu Diniţă. Managerul general al celor din Chiajna a refuzat să vadă meciul de la tribuna oficială, chiar dacă era îmbrăcat la costum.
- Viorel Hizo a stat permanent cu gura pe elevii săi. Cel care a fost luat în vizor din primul minut a fost Lucian Sînmărtean, la care Hizo a urlat de mai multe ori în timpul meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dora
dora  •  14 August 2011, 23:00

Andrei, ai baut!? Adailton da trei pase de gol si primeste numai nota 7 !? Adica putin mai mult decit Baltoi, care a luat 6, desi nu si-a creat nicio ocazie de gol...nici nu stiu daca a atins de trei ori balonul in meci...

haxor
haxor  •  14 August 2011, 02:49

ce mai conteaza, parca juca vasluiul acasa, aia numai huiduiau si fluierau :-))

al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  14 August 2011, 00:56

- În jur de 30 de fani ai vasluienilor au făcut deplasarea la Bucureşti pentru a-i încuraja din tribună pe elevii lui Viorel Hizo. mai numara odata,au fost peste 100 ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează