FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Instabilitate şi pe banca de rezerve a lui Dinamo » Schimbări etapă de etapă

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 18:07

Dinamoviştii trec printr-o perioadă delicată, iar rezultatele întîrzie să apară. S-au făcut diverse permutări în 2015 la nivel administrativ, iar pe banca de rezerve au fost mai mulţi dintre oficialii grupării.

În anii precedenţi, au fost Constantin Dănilescu şi Cristi Bobar, rînd pe rînd, lideri ai longevităţii, iar jucătorii considerau că ultimul, director sportiv între 2013-2014, îi ajuta şi cu sfaturi.

Acum, în retur, s-au perindat deja trei oficiali care să stea alături de jucătorii de rezervă şi de antrenori. Managerul general Daniel Stanciu, managerul sportiv Ionel Dănciulescu şi administratorul Constantin Eftimescu au stat pe marginea terenului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kmkaze
kmkaze  •  23 Martie 2015, 19:03

Stoican e dus cu tractoru prin ce joc presteaza echipa noastra.

creieru
creieru  •  23 Martie 2015, 18:54

Chiar nimeni din conducere n-a realizat si n-a sesizat ca Stoican nu e antrenor de nivelul lui Dinamo?Sau e adus si tinut in scaun din cauza ca are un salariu mic si nici nu comenteaza in contradictoriu?Sincer cu Teja echipa parca incepea sa se miste,sa joace altfel si altceva,iar Teja a pierdut cu Pandurii si Tg-Mures in timp ce Stoican s-a facut de ras cu Chiajna si Brasov in superioritate numerica,tactica lui e zero,doar mingi la intamplare si dupa meci explicatii penibile de Balaceanca2,ori pleaca Stoican ori NIMENI LA MECI

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Martie 2015, 18:51
Postat de johnconstantine. pe 23 Martie 2015, 18:40

De ce inca mai e stoican antrenor la dinamo?

de ce inca nu a dat faliment gesepeul ? :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează