FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întăriri din Hexagon

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Fundaşul Sebastien Bassong, de la FC Metz, este foarte aproape să semneze un contract pe trei sezoane.

Dinamo a făcut zilele trecute o ofertă concretă către FC Metz, formaţie retrogradată din Ligue I, pentru fundaşul Se­bas­ti­en Bassong (22 de ani), iar oficialii francezi şi-au dat acordul ca fot­ba­lis­tul să fie cedat în România. Fran­ce­zul poate evolua ca stoper sau ca fun­­daş dreapta şi a fost compo­nent al echipei naţionale de ti­neret.

Bassong ă 1 milion €
Rednic l-a monitorizat pe Bas­song în cîteva partide din campi­o­nat şi a fost impresionat de evo­lu­ţia acestuia din partida Lyon - Metz (2-0), din februarie.Fotba­listul de 22 de ani, care a bifat 24 de pre­zen­ţe în actualul sezon în Ligue I, aş­teap­tă să se pună de acord cele două grupări, iar vineri sau sîmbătă urmează să soseascăîn ţară pentru a semna actele.

“Puriul” îşi doreşte foarte mult să-l aibă la dispoziţie pe Bassong în cantonamentul din Germania pen­tru a-şi putea cristalizaîncă din star­tul pregătirilor formula de joc din sezonul următor. Pe lîngă Bas­song, “cîinii” mai poartă discuţii şi pen­tru fundaşul Gaetan Bong (20 de ani), dar şi pentru mijlocaşul Vincent Bessat (22 de ani).

150 mii de euro plus bonusuri de performanţă va cîştiga Sebastien Bassong în Ştefan cel Mare

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  19 Iunie 2008, 14:17

La Dinamo aveti o echipa asa proasta ca nici un fotbalist strain nu confirma, chiar dak e luat ca fiind un foarte bun jucator. E foarte buna intentia de a lua acesti 3 jucatori f tineri si posibil talentati din Franta, dar la cat de prosti sunteti, sigur vor pleca si astia gratis :)))

 •  19 Iunie 2008, 10:02

lui Moti fundas de nationala ii dam 40000 iar unui care a retrogradat cu echipa lui ii dam 150000, Radu Stefan cand a plecat castiga 30000, iar galiquio 150000. Nea Mircea cat e comisionu, comisionu cat e comisionu ??

 •  19 Iunie 2008, 10:02

in sfarsit se orienteaza spre jucatori tineri de perspectiva,ne-am saturat sa tot repatrieze obositii europei(gen Kirita)si petardele date afara de altii.Hai DINAMO !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează