FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Întăriri pe ultima sută de metri! ACS Poli a luat un fost campion cu Astra și un jucător trecut pe la Viitorul! Cei doi ar putea evolua împotriva lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2016 13:00

ACS Poli caută soluții pentru a se întări înainte de meciul cu Dinamo. Bănățenii au reușit să înregistreze doi jucători pe ultima sută de metri. 

Este vorba despre Alin Cârstocea (24 de ani), mijlocaș stânga trecut pe la Viitorul și Voluntari, dar și pe Iulian Roșu (22 de ani),  fotbalist care plecase în Germania, însă cei de acolo nu-și mai respectaseră promisiunea inițială așa că a decis să plece. 

Roșu a evoluat în sezonul trecut la Astra Giurgiu, alături de care a câștigat titlul în Liga 1. A mai evoluat la formații precum Steaua, Academica Clinceni și Rapid. 

Cei doi au fost înregistrați pe ultima sută de metri și ar putea juca în partida cu Dinamo de diseară, de la ora 21:00, care va fi în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.Ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Iulie 2016, 14:34

1 solist. la scor.

nope
nope  •  30 Iulie 2016, 14:26

daca nu-i batem pe timisoreni, e clar ca o sa fie un sezon dezamagitor. trebuie sa confirmam rezultatul din prima etapa intr-un meci care teoretic ar trebui sa fie usor

gicab
gicab  •  30 Iulie 2016, 14:00

Bă *** e campion nu fost campion.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează