FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Întăriri pentru Daniel Pancu! Poli Iași transferă un jucător român care a evoluat în Olanda

Andreas Calcan, numărul 30, revine în Liga 1
Andreas Calcan, numărul 30, revine în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 14:29 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 15:06

Politehnica Iași a rezolvat una dintre cererile antrenorului Daniel Pancu, transferarea unei extreme și l-a adus pe Andreias Calcan.

Moldovenii l-au înregimentat astăzi pe Andreias Calcan. Acesta a plecat liber de la clubul maghiar Ujpest și a semnat un acord pe doi ani cu Poli.  Fost internațional de tineret, Calcan (26 ani) a mai jucat în țară la U Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea și Viitorul Constanța și la mai multe cluburi olandeze: Willem Tilburg, Dordrecht și Almere City.

În Liga 1, Calcan a mai jucat pentru U Cluj și Viitorul, bifând 45 de meciuri și 5 goluri. În sezonul trecut a evoluat în 9 partide, marcând de două ori.

250.000 de euroeste cota lui Andreias Calcan, potrivit transfermarkt

Transferurile efectuate de Poli Iași

  • ANTRENOR: Daniel Pancu (nou)
  • VENIRI: Pipos (Foresta Suceava), Danale (Aerostar, împrumut încheiat), Sobraneschi (Pașcani, împrumut încheiat), Brînză (Botoșani, împrumut), D. Ciobanu (Pandurii), D. Acka (Luftetari), Baxevanos (Lazio, împrumut), Vanzo (Virton), Zajmovic (Zeljeznicar), A. Calcan (Ujpest)
  • PLECĂRI: Grădinaru (FC Voluntari), Horșia (FCSB, împrumut încheiat), A. Radu (CFR, împrumut încheiat), S. Șerban (FCSB, împrumut încheiat), Luckassen (Viitorul), Omoh (Kfar Saba), Diakite (U Craiova 1948), Klimavicius (liber), D. Rusu (liber), Caparco (retras), Bădic (liber)

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Poli Iași - Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

Ultimele detalii despre starea lui Ciprian Deac, accidentat în Austria - România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează