FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Interesul mai presus de orice! A jucat și a antrenat la Dinamo, dar la derby schimbă tabăra: "Aș fi ipocrit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 14:56

CSM Poli Iași întâlnește azi ACS Poli Timișoara, iar cele 3 puncte sunt extrem de importante pentru moldoveni. Cu 36 de puncte, la fel ca FC Botoșani, ieșenii se luptă cu Dinamo, Viitorul și Astra pentru un loc de play-off.

Fost jucător și antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican nu se ferește să recunoască faptul că speră ca formația din "Ștefan cel Mare" să se încurce în partida cu marea rivală.

"Aş fi ipocrit să spun că nu mă interesează şi rezultatele contracandidatelor la play-off. Aş vrea să se încurce Dinamo în etapa asta. Interesul nostru este să fim în play-off şi ne uităm şi la celelalte rezultate.

Le-am spus jucătorilor să rămână concentraţi pe ce au ei de făcut, dar eu mă uit şi la celelalte rezultate. Nu ţin cu FCSB, dar vreau să se încurce Dinamo.

Nu ar fi rău un egal între FCSB şi Dinamo, dar şi între Viitorul şi Botoşani. Important este ca noi să ne facem treaba şi să câştigăm cu Timişoara", a spus Stoican.

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează