FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Internaţional de probă » Dinamo vrea să îl testeze pe muntenegreanul Luka Pejovici

Pejovici i-ar avea drept concurenţi pe postul de fundaş stînga pe Pulhac şi Muşat
Pejovici i-ar avea drept concurenţi pe postul de fundaş stînga pe Pulhac şi Muşat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 19:58

Dinamoviştii sînt încîntaţi de CV-ul muntenegreanului Luka Pejovici (27 de ani), însă vor să-l vadă la lucru în cantonamentul din Austria.

Din sezonul viitor, Dinamo ar putea avea fundaş stînga de echipă naţională. Roş-albii au primit zilele trecute CV-ul lui Luka Pejovici, fotbalist cu 22 de selecţii la echipa naţională a Muntenegrului, şi s-au hotărît să-l cheme în Austria pentru a-l vedea la lucru. Singura problemă este ca Luka să-şi dorească şi el să fie testat.

Pejovici (27 de ani) îi va costa pe roş-albi numai 100.000 de euro, el ajungînd la un acord pentru această sumă cu actualul său club, Jagiellonia Bialystok (Polonia). Muntenegreanul se pliază şi pe posibilităţile financiare ale clubului din Ştefan cel Mare, agreînd un contract de 120.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de performanţă.

"Ne-am dori să vină în Austria, să-l vedem la lucru şi apoi să semnăm actele. Chiar dacă are un CV bun şi e jucător de «naţională», sîntem puţin rezervaţi pentru că am mai păţit-o cu jucători ce erau chemaţi constant la prima reprezentativă, dar la echipa de club nu rupeau gura tîrgului", au explicat oficialii dinamovişti.

4 goluri a marcat Pejovici în cele 198 de partide jucate în cariera sa pentru Grbalj, Mogren Budva, Jagiellonia şi echipa naţională

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Afaceri cu ŢSKA
Dinamoviştilor le-a fost propus un mijlocaş de la ŢSKA Sofia, formaţie aflată în impas financiar. Boris Galchev (28 de ani), un mijlocaş defensiv de 1,73 metri, ar putea ajunge în Ştefan cel Mare pentru aproximativ 150.000 de euro. Bulgarul, care are şi o selecţie la echipa naţională, s-ar putea alătura "cîinilor" în turneul din Austria, dacă Dario Bonetti îşi va da acordul.

"Plec unde sînt dorit!"
Michel Platini nu va face deplasarea în Austria, cel mai probabil urmînd să fie împrumutat în Bulgaria, unde e dorit de ŢSKA Sofia, Ludogoreţ şi Cernomoreţ Burgas. "Nu mai rămîn la Dinamo pentru că vreau să merg undeva unde să fiu dorit. Am forţat, am jucat accidentat, dar nu am făcut decît să evoluez prost. Pentru mine 80 la sută din jocul de fotbal reprezintă ceea ce gîndeşti. Dacă te gîndeşti la lucruri rele sau nu te simţi bine unde evoluezi, cum poţi să practici acest sport bine?", a spus Platini la DolceSport.

Inbox:
- Mijlocaşul Issa Ba (30 de ani) crede în şansa lui Dinamo la titlu: "Aici am întîlnit jucători valoroşi, am venit să iau campionatul, chiar dacă ne va fi greu pentru că toate contracandidatele sînt puternice!".
- Borcea a revenit în ţară şi le-a promis fotbaliştilor că, pînă mîine, cînd echipa va pleca în turneul de pregătire din Austria, îşi vor primi bonusul pentru cîştigarea Cupei României, cîte 10.000 de euro de jucător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
cotzo89
cotzo89  •  20 Iunie 2012, 22:11

Dinamo lasati amicalul cu Barcelona si cumparati un jucator fenomenal .. este vorbe despre croatul Gordon Schildenfeld ! este cel mai bun fundas de la EURO 2012 .. care joaca la clubul german Eintracht Frankfurt .. dak aveti ochi ptr fotbalisti .. asta e fotbalist de mare clasa .. probabil unul din primii 5 fundasii ai lumii ,, la fel cum comentau comentatorii k Kone la inceput juca prost eu iam corect si am comentat pe gsp k, Kone este cel mai bun jcuator din Romania , ;)

dika69
dika69  •  20 Iunie 2012, 16:56
Postat de geobull8213 pe 20 Iunie 2012, 13:26

La Dinamo s-a vorbit de cei mai multi posibili jucatori transferati si am ramas cu vorba. La noi, jucatorii care vor sa vina trebuie sa fie gratis si daca se poate sa mai aduca si ceva bani de acasa si sa fie si fotbalisti. Suntem vraiste. Jucati cu ce avem plus tinerii de la Dinamo II si de la juniori, poate iese un joc mai frumos si mai curat ca alte pretentii nu putem sa emitem. Din start nu avem nici o sansa, suntem o echipa de pluton si asa o sa ramanem mult timp de acum incolo. Hai dinamo, hai dinamo,ole, ole, ole, ooo,suntem caini pana la moarte RESEMNATI!!!, SUNTEM CAINI PANA LA MOARTE RESEMNATI.

Degeaba ne lamentam si facem discutii vis-a-vis de anumite stiri sau de sefi de la DINAMO pentru ca oricum nu sunt luate in calcul. Noi ramanem cu comentariile si ei cu staisfactiile ca nu au bagat bani dar au vandut si au scos un profit bun, nu am nimic nici cu fratii Becali, de ce? pentru ca au vazut cit de prosti sunt cei din conducere si profita, de fapt ROMANI profita la maximum din astfel de afaceri. Degeaba ii spunem lui BADEA, BORCEA sau lui asa zisului actionar SAVULESCU sa plece ca nu o sa plece decit atunci cand nu mai este nimic de facut pentru club.

phoneme
phoneme  •  20 Iunie 2012, 14:45

Inca un jucator in proba? Iata un bilant dezastru aici; ://mysport.gsp.ro/phoneme/note/dinamo-bilantul-transferurilor-de-jucatori-straini-9968.html

Vezi toate comentariile (52)
Comentează