FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Internautul Bonetti îl ironizează pe Turcu pe Facebook! :D

Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo
Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Antrenorul cu care Dinamo a început campionatul păstrează legătura cu fanii pe Facebook, ironizîndu-l împreună cu aceştia pe Vasile Turcu

Dario Bonetti comunică frecvent pe Facebook cu fanii dinamovişti, care îi amintesc de "Minunea de la Liberec" sau de victoria din Ghencea (1-0). Unul dintre cele mai fierbinţi subiecte a fost cel legat de Vasile Turcu, iar italianul nu poate uita că a plecat de la Dinamo după un conflict cu acţionarul, în octombrie 2009, deşi rezultatele şi fanii erau de partea sa. 

Unul dintre suporterii din lista tehnicianului de 48 de ani a postat o poză cu Turcu, sub care a scris un comentariu acid la adresa acţionarului. Bonetti nu a rămas dator şi a postat şi el un mesaj, în limba engleză: "Cine este acest animal urît mirositor?!". O afirmaţie asemănătoare a mai avut peninsularul pe vremea cînd era antrenor în Ştefan cel Mare: "Am citit declaraţia lui Porcu... Porco... Cum se zice?! Aaa, Turcu, da, la el mă refer!". La scurt timp după această declaraţie, Bonetti a fost demis.

"Sper ca Dinamo să fie campioană"
Antrenorul are şi un grup special pe site-ul de socializare, unde fanii "cîinilor" îi transmit mesaje de genul "Respect, Mister! Îţi mulţumim pentru clipele memorabile de la Liberec! Eşti un mare antrenor!" sau "Steaua-Dinamo 0-1, antrenor Dario! Îţi mulţumim pentru acel meci, vrem să revii la Dinamo!". Italianul le-a răspuns suporterilor: "Pentru toţi fanii lui Dinamo: vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o în timpul experienţei mele la voi. Sper că echipa va lua titlul în acest an! Cu respect, Dario".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  07 Aprilie 2010, 15:02

Dario revino la Dinamo, de mult nu am mai avut un antrenor bun care sa aiba si coloana vertebrala in fata nevertebratelor din loja... GRAZIE DARIO, PORCO TURCU GO AWAY!

 •  07 Aprilie 2010, 12:08

Respect Dario Bonetti.Fanii nu te-au uitat. Turcule,daca esti dinamovist cum sustii, pleaca odata,dar nu oriunde,ci la steaua.

 •  07 Aprilie 2010, 12:06

Respect Dario Bonetti. Fanii nu te-au uitat. Turcule,pleaca odata. Dar nu oriunde, daca chiar esti dinamovist cum sustii, du-te la steaua. :P

Vezi toate comentariile (9)
Comentează