FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU Conducerea nu l-a mai vrut! Dragoş Firţulescu reacţionează după ce a plecat de la Dinamo: "N-a depins doar de Stoican"

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:17

Dragoş Firţulescu şi-a încetat colaborarea cu Dinamo după un tur de campionat în care a jucat doar 13 minute. În Cupa României, mijlocaşul a evoluat 55 de minute. 

Firţulescu a acceptat să vorbească pentru GSP.ro despre motivele pentru care nu a prins echipa, despre banii cîştigaţi în Ştefan cel Mare şi îi nominalizează pe fostul antrenor Flavius Stoican şi pe directorul sportiv Cristi Bobar ca fiind persoanele care i-au fost cel mai aproape în această perioadă.

- Dragoş, care au fost motivele plecării tale din Ştefan cel Mare?
- Eu consider că nu am greşit cu nimic, am fost profesionist sută la sută, m-am pregătit exemplar şi am aştept să mi se dea o şansă, dar această ocazie a întîrziat să apară. Cînd mi-am dat seama că nu sînt băgat în seamă orice aş face am decis că e mai bine să îmi reziliez contractul. Nu îmi place să «atîrn» unde nu sînt dorit.

"Nu mi-am negociat salariul"

- Ce salariu ai avut la Dinamo?
- Cei din conducere au spus că am avut 2.500 de euro lunar, dar este o minciună. Eu am avut un salariu de 1.000 de euro pe lună. Nu am venit la Dinamo pentru bani, nici măcar nu mi-am negociat salariul. Tot ce mi-am dorit a fost să joc la Dinamo.

- De ce crezi că nu ai primit mai multe şanse?
- Nu pot să îmi dau seama de ce nu mi s-a dat nici o şansă pentru că am stat trei săptămîni cu echipa în pregătiri, pînă să semnez contractul, am avut şi goluri şi pase de gol în pregătiri. Chiar nu îmi explic. 

- Poate a fost un factor decisiv şi competiţia cu jucători foarte valoroşi ca Lazăr, Matei sau Rotariu?
- Eu sînt de părere că atunci cînd eşti cooptat în lotul unei echipe, trebuie să primeşti şanse egale ca ceilalţi, chiar dacă toţi sînt foarte valoroşi şi în formă. Eu mă consider de valoare cel puţin egală cu ei şi chiar dacă au avut meciuri mai puţin bune, tot ei au jucat, eu nu am fost "băgat" în echipă.

"Conducerea a vrut vînzarea"

- Nu te-a vrut Stoican?
- Stai, să ne înţelegem! De la Dinamo cel mai bine m-am înţeles cu Flavius Stoican şi cu directorul sportiv Cristi Bobar! Ei au fost mereu alături de mine în momentele grele şi m-au încurajat. Problema este că s-a dorit vînzarea jucătorilor titulari, aşa că indiferent cum jucau, erau forţaţi în continuare pentru a-şi intra în formă, sau să fie văzuţi. Aşa am simţit eu.

- Cu ce impresie rămîi din această experienţă?
- E dificil să spun. Probabil lumea spune că am venit şi nu am jucat deloc, dar nu a depins doar de mine, asta mă doare. Eu am muncit exemplar, simţeam că sînt la potenţial maxim şi atunci nu mă băga nimeni în seamă.

"Nu regret că am ales Dinamo, chiar dacă a fost cum a fost, îi mulţumesc lui Dumnezeu că sînt sănătos şi am ajuns la capacitate maximă"
Dragoş Firţulescu

"Mă bucur că am cunoscut jucători ca Marius Alexe, Andrei Cordoş, Steliano Filip, Cosmin Matei sau Robert Văduva. Sînt nişte băieţi care au cîştigat respectul meu şi vor rămîne mereu prietenii mei pentru că au fost alături de mine în momentele dificile"
Dragoş Firţulescu

"Le urez Sărbători fericite suporterilor dinamovişti şi îmi cer scuze că nu am apucat să îi bucur cu evoluţiile mele în tricoul lui Dinamo" 
Dragoş Firţulescu

"Cristi Bobar a fost alături de mine în momente foarte grele. Mereu m-a încurajat, îmi spunea să trag tare, să fiu pregătit pentru momentul în care mi se va acorda o şansă. E un băiat foarte OK, foarte apropiat de jucători, indiferent că sînt de la prima echipă sau de la Dinamo II, nu face diferenţe"
Dragoş Firţulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
zidane92
zidane92  •  04 Decembrie 2014, 19:20

Nu stiu daca Firtulescu e capabil sa joace la Dinamo,ca s-a pregatit exemplar,asa o fi,dar depinde de valoare,ca oricat de exemplar te-ai pregati ,poate valoarea nu iti permite sa joci la un anumit nivel ! Cel mai important din interviul lui este pasajul "Jucatorii titulari au fost mereu bagati pentru a fi vazuti si vanduti,nu conta forma" deci ce putem concluziona de aici: 1)La Dinamo nu joaca jucatorul ci perspectivele de vanzare 2)Daca Negoita a bagat 14 milioane :)))))))) de ce e disperat sa vanda titularii pe 2 lei? 3)Ce pretentii de profesionalism sa ai cand tu ajungi pe 7 in campionat,mai aproape de retrogadare,decat de titlu,cand tu ai obiectiv scoaterea la vanzare nu pu

aly_dinamo
aly_dinamo  •  04 Decembrie 2014, 17:46

Profesionism. ce sa mai...........

tiberiu33
tiberiu33  •  04 Decembrie 2014, 17:34
Postat de delicventu pe 04 Decembrie 2014, 17:14

Hai baaaaah negoita cu Rednic ce p0000la mea faceti ??? dormiti pe voi ???? e liber si voi ce faceti, omu antreneaza si pe gratis si voi ??? stati cu mana in pantaloni aiurea, hai baaah sa iesim odata din mocirla asta in care suntem infundati pana la gat, haiiii baaaaah cu Rednic odata.

du-te mah cu strambul tau :))) .... ce dracu sa faca si ala ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează