FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Interviu GSP.RO Andrei Cristea, omul de trei puncte al Braşovului: "Sîntem obligaţi să rămînem în prima ligă"

foto: Bogdan Bălaş
foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 15:33

Soarele a început să răsară sub Tîmpa şi asta datorită, în mare parte, atacantului Andrei Cristea, care a adus Braşovului, prin golurile sale 6 puncte în 2014 şi 9 puncte în acest campionat.

Cristea a marcat unicul gol al victoriei cu Ceahlăul din ultima etapă, singurul gol al partidei de la Timişoara, şi golul victoriei din tur cu ACS, marcat în minutul 94, scor 2-1. Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo a povestit pentru GSP.RO cum a trăit victoria cu Ceahlăul, alături de colegi, şi spune că Braşov este obligată să rămînă în prima ligă.

- Andrei, ai înviat speranţele Braşovului de a rămîne în prima ligă. Cum te simţi?
- Îţi dai seama că mă simt extraodinar pentru că munca noastră a început, în sfîrşit să dea roade. Dar, atenţie! Trebuie să rămînem în continuare modeşti pentru că mai avem foarte mult de muncă şi de luptat pînă putem sta liniştiţi.

"Fotbalul se joacă pe teren, nu din gură"
- Parcă ai explodat în 2014, marchezi decisiv, deşi ai fost şi rezervă...
- Pregătirea de iarnă a fost foarte bună şi asta se vede. Cu toţii sîntem foarte motivaţi, am strîns rîndurile pentru că Braşov nu poate sa fie acolo jos în clasament. Fotbalul se joacă pe teren şi nu din gură.

- Ce ţi-au spus colegii după meciul cu Ceahlăul?
- Erau cu toţii foarte fericiţi, m-au felicitat şi normal, eu a trebuit să fac cinste cu bere:). Avem o atmosferă foarte frumoasă la echipă pentru că am reuşit să legăm două victorii. Era nevoie de asta, pentru că după victoria cu ACS, am văzut că unii dintre noi nici nu mai ştiau să se bucure. Am avut o perioadă în care nu ştiam să ne bucurăm.

"Fără modestie, avem valoare!"
- Ce-ţi doreşti pentru 2014?
- În primul rînd vreau să ne salvăm de la retrogradare, în al doilea rînd să fiu sănătos, să marchez cît mai mult. Sper să urcăm cît mai mult pentru că nu trebuie să ne mulţumim doar cu evitarea retrogradării. Fără falsă modestie spun că avem un lot foarte valoros.

- Rămîi şi din vară la FC Braşov?
- Rămîne de văzut. Eu mă simt foarte bine aici, este un oraş foarte frumos, avem un vestiar unit ceea ce mă face să mă simt bine şi să mă gîndesc la viitor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
raducallin
raducallin  •  26 Martie 2014, 15:55

San nu vi se suie la cap...Veniti cu punct sau puncte de la Vaslui ,ca vin meciuri grele acasa cu Astra si Dinamo.Haide Steagu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează