FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

INTERVIU » Mihăiţă Pleşan explică de ce a rupt contractul cu CSU Craiova: ”N-am timp de pierdut”

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 00:57

Pleşan, 31 de ani, explică de ce a rupt contractul cu CSU Craiova, însă spune că poate reveni în Bănie într-o funcţie administrativă, la finalul carierei.

Unul dintre liderii vestiarului, Mihăiţă Pleşan, 31 de ani, a ales ieri să încheie contractul cu CSU Craiova, de comun acord, nefiind mulţumit cu noul său statut în echipă, ultimele runde prinzîndu-l mai mult în tribună pe cel ce era căpitanul formaţiei cînd aceasta a promovat în vară în Liga 1. Ieri după-amiază, mijlocaşul a explicat motivele divorţului.

- Mihăiţă, de ce ai reziliat acordul cu Craiova?
- Nu mai puteam sta pe tuşă, n-am timp de pierdut. Nu mai am 20 de ani ca să îmi permit să-mi aştept şansele. Aşa, am ajuns la cea mai bună soluţie pentru toţi. Şi pentru club, şi pentru mine.

- Crezi că nu ai avut şanse destule în ultima parte a turului?
- Nu mai contează. E tîrziu acum. Dar, corect, n-am jucat în mandatul Săndoi - Cârţu, nu ştiu dacă am prins o repriză întreagă la vreun meci. Viaţa merge înainte, nu acuz pe nimeni. Rămîn prieten cu patronul Mihai Rotaru, mă pot întoarce oricînd la Craiova, nu neapărat ca jucător. Ne-am despărţit prieteni, cu toţii, nu arăt pe nimeni cu degetul, nu fac reproşuri.

- Rămîi în Liga 1 sau pleci în străinătate?
- Nu ştiu, vom vedea. Abia am rupt contractul de două ore şi sună telefoanele. E bine, dar nu sar la prima ofertă. Am început să vorbesc în stînga, în dreapta, am semnale pozitive.

- Pe ce loc crezi că va termina sezonul Craiova?
- În primele 4, pe loc de Europa. Este un obiectiv realizabil. Nu ştiu dacă se va menţine seria de 11 meciuri fără înfrîngere, dar sînt sigur că Universitatea poate încheia pe podium sau pe 4.

10 meciuri a bifat Pleşan în echipamentul oltenilor în sezonul de toamnă, doar într-unul fiind titular. A strîns 215 minute

5 goluri şi două pase decisive a marcat fotbalistul sezonul trecut, în liga secundă, pentru craioveni, în 19 meciuri

6.500 de euro era salariul lunar al fotbalistului în Bănie

250.000 de euro este cota mijlocaşului conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ipsilante
ipsilante  •  14 Decembrie 2014, 07:55

Plesan arata caracter si bun simt. A pus umarul puternic la promovare, a dat atat cat a putut in Liga I si pleaca acum cand simte ca este in plus... Nu ca junghiurile Dananae si Varga care taie frunze la caini prin judeteana si refuza rezilierea pentru ca nici dracu nu mai are nevoie de ei si daca pleaca, adio fotbal, adio bani... Sint convins ca Plesan isi va gasi echipa. MULTUMIM PLESAN! BAFTA!

deuxex
deuxex  •  14 Decembrie 2014, 03:07

Omul are o varsta... In 2 ani prin tarile arabe poate castiga cat intr-o viata in prima liga din Romania. Oricum, a fost unul dintre motoarele echipei in B. Din pacate, fotbalul in prima liga la o echipa ce se vrea in primele 3 e prea mult pentru el.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:21

i-auzi frate... n-are timp de pierdut..)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează