FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU. Mulţescu pentru GSP.ro: ”Dinamo începuse să joace fotbal cu mine, aveam stil”

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 16:45

Gigi Mulţescu a oferit un interviu pentru GSP.RO în care a vorbit despre relaţiile cu fotbaliştii de la Dinamo. Cumpătat, tehnicianul de 61 de ani nu le poartă pică jucătorilor, chiar dacă între aceştia şi antrenor relaţiile au fost reci în ultima perioadă.


- Domnule Mulţescu, cum erau relaţiile între dumneavoastră şi jucătorii lui Dinamo?
- Ştiu la ce vă referiţi, am văzut că aţi publicat şi un articol cum că eu am pierdut vestiarul sau că jucătorii mi-au grăbit plecarea. Eu cred că se exagerează. Eu ştiu că am fost corect cu fotbalul, cu jucătorii, le-am vrut binele şi personal, şi în carieră.

- Totuşi, nu era numai lapte şi miere în vestiar.
- Repet: eu le-am făcut bine! Altceva, n-am de unde să ştiu. Sper ca, peste un timp, să mă reîntîlnesc cu jucătorii să ne dăm mîna, să ne privim în faţă, bărbăteşte. Eu, sigur, îi pot privi în ochi.

- De ce credeţi că aţi plătit cu postul? Deşi şefii apreciau jocul, au vorbit de pregătire, de rezultate.
- N-am fost sprijinit de rezultate. Asta e adevărul. Altceva? N-are rost să mai facem teorie. Eu sper ca Dinamo să aibă rezultate de acum înainte. Echipa, oricum, începuse să joace fotbal cu mine, aveam un stil. Nu am vrut să stăm la ciupeală, ca alţii, am zis să ne ducem spre poarta adversă.


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
john.peris
john.peris  •  25 Septembrie 2013, 09:52

Respect nea Gigi, e doar o problema de timp pana se va demonstra ca decizia luata de Securache, Becali si imbecilul asta de Negoita este catastrofala pentru Dinamo. E foarte trist dar New Dinamo inseamna Diletantism,Infatuare,Nepricepere,Amatorism,Mizerie,Oportunism !

ticbis
ticbis  •  25 Septembrie 2013, 05:01

Pai este exact pe dos! In cele 8 partide jucate pana acum, cu exceptia meciului cu U Cluj (prietenii stiu de ce), Dinamo nu a avut decat maximum una sau doua ocazii de a marca pe repriza. Asta numesc eu "juc la mica ciupeala"!

dinamir
dinamir  •  25 Septembrie 2013, 00:21
Postat de ertyuiop pe 24 Septembrie 2013, 18:09

Are ceva dreptate Multescu, o echipa formata doar din resturi arata cate ceva in ultimele meciuri chiar daca a beneficiat si de ajutorul arbitrilor cum a fost in ultimul meci.......Neghinita e ZERO la Dinamo, vor culege exact ce merita!

Tu vezi de echipa ta ca dispare ca Urziceniul!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează