FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interzis la ciocolată » Steliștii nu îl mai lasă pe Mihalcea să mai consume dulciuri

Mihalcea are cel mai mic salariu din lotul Stelei
Mihalcea are cel mai mic salariu din lotul Stelei

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2015 00:00

Vlad Mihalcea a impresionat în cantonamentul din Austria, avînd evoluții foarte bune. A pasat decisiv la golul lui Iancu din partida cu Rubin Kazan, 2-1, și a marcat golul victoriei împotriva celor de la FC Qarabag, 3-2.

Mai mult, puștiul de 16 ani a impresionat și la ședințele de pregătire, arătînd o tehnică foarte bună și un tupeu fantastic.

Nu s-a descurcat foarte rău nici la exercițiile fizice. Cu toate acestea, Mihalcea are carențe din punctul de vedere al forței, avînd deficit de masă musculară.

Mijlocașul care a semnat cu Steaua în urmă cu două săptămîni un contract pe 6 ani a intrat deja la un regim special, mai ales după ce a fost surprins în cantonament că mînca multe dulciuri. Vlad a recunoscut în faţa oficialilor steliști că îi place ciocolata, dar le-a promis că va renunța la ea.

Vlad nu e primul stelist care are probleme cu dulciurile. În mandatul lui Laurențiu Reghecampf, Adi Rocha a suferit mult din această cauză. Deși nu mai primea desert la masă, brazilianul consuma dulciuri pe ascuns. Reghe l-a surprins în camera de hotel, în cantonament, mîncînd ciocolată, deși regimul pe care îl urma îi interzicea acest lucru.

"Ai controlat toate camerele jucătorilor şi n-ai găsit nimic? Imposibil, n-ai găsit ciocolată nici la Rocha?!, că ăla o ascunde prin cameră, nu poate trăi dacă nu mănîncă ciocolată!", le transmitea Reghe colaboratorilor săi.

2.000 €e salariul pe care-l are Vlad Mihalcea la Steaua. El a fost adus gratis, de la FC Brașov, aflîndu-se la primul său contract ca jucător profesionist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Iulie 2015, 09:36

oricum ...s a ratat ...nimeni nu l baga sa joace in meciurile oficiale ...

madskills
madskills  •  06 Iulie 2015, 09:36
Postat de theodosius pe 06 Iulie 2015, 09:28

Daca vreti ca acest jucator sa creasca bine si sa nu se stinga pe parcus, atunci NU mai scrieti despre el atat de des si orice prostie. Ii faceti rau.

Buna observatie. Presiunea inutila asupra sa dauneaza. Plus e ca un articol penibil, copilul are 16, doar nu se asteapta cineva sa arate precum Cristiano Ronaldo. Are tot timpul din lume sa creasca. Acum na, daca o sa fie eterna rezerva si nu i se acorda incredere, o sa ajunga la 25 de ani "tanara speranta".

theodosius
theodosius  •  06 Iulie 2015, 09:28

Daca vreti ca acest jucator sa creasca bine si sa nu se stinga pe parcus, atunci NU mai scrieti despre el atat de des si orice prostie. Ii faceti rau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează